Новий годинник Divas’ Dream Bulgari

Натхненням для роботи над новим годинником Divas’ Dream для ювелірів BVLGARI стала краса павича. Дизайн цього елегантного чуттєвого годинника навіяний древніми мозаїками терм Каракалли, в яких часто зустрічається образ цього птаха. До колекції ввійшли три предмети: з "нічним" оздобленням в стилі дорогоцінної мозаїки, з "денним" – на перламутровому тлі. Також є скелетон з турбійоном, в якому ажурне оздоблення механізму сплітається з зображенням павича. Divas 'Dream Tourbillon Skeleton представлені в лімітованій серії.

Технічні характеристики

Divas' Dream White Gold має корпус діаметром 37мм з 18-каратного білого золота, безель та вушка кріплення ремінця прикрашені діамантами, а заводна головка зроблена з 18-каратного білого золота та декорована сапфіром. Водонепроникність складає до 30 метрів. Циферблат з 18-каратного білого золота з діамантами, прикрашений зображеним вручну павичем, а механічний калібр з автоматичним заведенням, Calibre BVL 191, запас ходу – 42 години. Темно-синій ремінець зі шкіри алігатора з пряжкою з білого золота, на якій 135 діамантів (загальною вагою приблизно 1,96 каратів).

Divas’ Dream White Gold

У Divas 'Dream Pink Gold корпус діаметром 37мм з 18-каратного рожевого золота, безель та вушка кріплення ремінця прикрашені діамантами, заводна головка з 18-каратного рожевого золота з сапфіром, водонепроникність до 30 метрів, циферблат з 18-каратного рожевого золота з діамантами, прикрашений зображеним вручну павичем, фон з перламутру; механічний калібр з автоматичним заведенням, Calibre BVL 191, годинна та хвилинна стрілки, запас ходу – 42 години, ремінець синій зі шкіри алігатора з пряжкою з рожевого золота. 135 діамантів (загальною вагою приблизно 1,96 каратів).

Divas’ Dream Pink Gold

Корпус скелетону з турбійоном Divas 'Dream з 18-каратного рожевого золота має діаметр 37мм, його безель та вушка кріплення ремінця прикрашені діамантами, а заводна головка зроблена з 18-каратного рожевого золота та декорована сапфіром. Їх водонепроникність також становить до 30 метрів. Циферблат прикрашений зображеним вручну павичем та діамантовими зірками, скелетонізований мануфактурний механізм з ручним заводом та турбійоном Calibre BVL 208, годинна та хвилинна стрілки, запас ходу 64 години, синій ремінець зі шкіри алігатора з пряжкою з рожевого золота. 127 діамантів (загальною вагою приблизно 1,81 карат). У цій серії всього 50 екземплярів.

Divas' Dream Tourbillon Skeleton

Читайте також:

Новинка: годинник для дайвінгу Carl F. Bucherer

Як необроблене каміння змінює ювелірний світ

Популярне на VOGUE