До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Новинка: годинник для дайвінгу Carl F. Bucherer

Дати свої імена рідкісним скатам "манта" можуть власники нових годинників Patravi ScubaTec Manta Trust швейцарської марки Carl F. Bucherer.

Швейцарська годинникова компанія Carl F. Bucherer запускає нову модель годинника для дайвінга Patravi ScubaTec у співпраці з фондом Patravi ScubaTec. Фонд заснований у 2011 році морським біологом Гаєм Стівенсом та займається збереженням популяції скатів манта й захистом їх середовища проживання. Частина коштів, виручених від продажу годинників, компанія Carl F. Bucherer направить на фінансування першої науково-дослідницької експедиції з вивчення і захисту середовища проживання скатів манта.

Реклама

Власники годинників зможуть віртуально взяти участь у житті скатів. На задній кришці годинника розташована гравіровка з орнаментом черевної поверхні різних особин. Під нею вказаний ідентифікаційний номер – ключ доступу до веб-сторінки, на якій власник годинника може дати ім’я обраному мантові. Так два скати вже отримали свої імена на честь засновника компанії Carl F. Bucherer – Карла Фрідріха Бухерера. "Ми думали, що це кумедна історія, й вигадали ідею назвати двох мантів на честь засновника нашого бренду. Гай та його команда одразу погодилися. З тих пір є двоє мантів, яких звуть Карл та Фрідріх", – розповідає Саша Моері, генеральний директор компанії Carl F. Bucherer.

Годинник Patravi ScubaTec Manta Trust, механізм з автоматичним заведенням, корпус з нержавійної сталі та кераміки, ремінець з каучуку, Carl F. Bucherer, серія обмежена 188 екземплярами.

Читайте також:

Проти сонця: 35 сонцезахисних окулярів cat eye

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.