Місткі, практичні, універсальні — найкращі сумки на щодень

Найкращі повсякденні сумки повинні поєднувати два важливі критерії: функціональність і універсальність. Тож перед тим, як обрати свою ідеальну сумку, запитайте себе: чи вона витривала? Чи достатньо велика, щоб вмістити всі необхідні речі – ноутбук, блокнот, планер, гаманець, ключі й косметику? Чи вона легка та зручна для носіння на плечі, особливо під час щоденних пересувань містом? Всі ми знаємо, як це — купувати сумки, що вже самі по собі важкі, а після наповнення стають справжнім тягарем для рук і плечей.

Розгляньте можливість інвестувати у позачасову сумку, яка служитиме вам багато років. Наприклад, сумка Andiamo від Bottega Veneta з фірмовою шкірою intrecciato у лаконічній формі – справжня мрія. Або ж зверніть увагу на класичні моделі від The Row, такі як сумки Margaux чи Devon – вони підходять для будь-якого випадку: від ділових ранкових перемовин до вечірніх зустрічей з коктейлями.

Найкращі тоути стають природним доповненням будь-якого образу, чи то мідісукня А-силуету з чоботами, чи класична сорочка з брючним костюмом. Виберіть правильний варіант – і ви готові до всього. Нижче ми зібрали добірку найкращих сумок, які не лише вмістять усе необхідне, а й стануть бездоганним акцентом у вашому гардеробі.

Сумка-інвестиція

Якщо ви шукаєте "одну й на все життя" сумку, варто обрати модель, яка залишатиметься актуальною роками.

Мінімалістична класика

Для тих, хто любить мінімалізм — ці шкіряні тоути вас не підведуть. Лаконічні та стильні, вони вмістять усе потрібне: від ноутбука до книги, і при цьому залишаться легкими й зручними.

Класика з текстилю

Шукаєте легку, але міцну сумку? Моделі з канви – це справжня класика, перевірена часом.

Яскравий акцент

Для тих, хто прагне виділитися з натовпу, сумки від Alaïa та Prada змусять перехожих зупинятися й питати: "Де ви взяли таку красу?".

Структуровану сумка-тоут

Від Prada Re-Edition 1995 до N/S Park Tote від The Row — структуровані моделі ідеально підходять для зберігання всіх необхідних речей.

Міський рюкзак

Якщо ви волієте залишати руки вільними під час щоденних поїздок, зверніть увагу на стильні рюкзаки – чудовий варіант для активних містян.

Плетений тоут

Якщо ви хочете додати літнього настрою навіть у холодний сезон, плетені кошики та сумки з рафії створять потрібний настрій цілий рік.

За матеріалом vogue.co.uk

Популярне на VOGUE