Made in Ukraine: гід наймоднішими прикрасами цього літа

Прикраси здатні вмить урізноманітнити будь-який образ: їм до снаги додати вбранню драматичності чи навпаки — наївності та легкості. У сезоні весна-літо 2024 дизайнери представили безліч прикрас на будь-який смак: від ультрамодних кафів до чокерів, моносережок та коштовностей з флористичними мотивами. Vogue.ua зазирнув у колекції українських брендів та склав гід наймоднішими прикрасами.

Тонкі браслети

Solo for Diamonds

Orxata

Тонкі, ледь помітні браслети захопили модну індустрію. Цього року в особливій шані дизайнерів і модниць тенісні моделі, які знову набули популярності. За таким аксесуаром з білого золота, доповненим вирощеними діамантами, варто звернутися до Solo for Diamonds. Orxata, зі свого боку, представили мінімалістичний браслет-трансформер з великим серцем, який можна стилізувати щонайменше п'ятьма різними способами.

Флористичні мотиви

SOVA

Kochut

Звісно, жоден весняно-літній сезон не обходиться без квіткових візерунків. Окрім одягу, взуття та аксесуарів, флористичні мотиви потрапили і в прикраси. Ювелірний дім SOVA доповнив трояндами підвісок, кольє, сережки, кафи та каблучки. Деконструйовані й асиметричні сережки Kochut також доповнені ювелірно вирізьбленим листям і діамантами.

Чокери

Rimmart

Motrych Studio

Один із небагатьох ювелірних трендів, який не завдячує своєму відродженню стилю Y2K. Цього літа намиста-чокери віддають данину прикрасам далекого минулого, але мають свіже прочитання. Ці кольє відсилають до вікторіанської епохи, а надихнутися на нову інвестицію у свою скриньку з коштовностями радимо прикрасами з колекцій Motrych Studio та Rimmart.

Браслети-кафи

Lutiki

AutentiQ

Особливий фокус сезону — на браслети. Модниці стилізують одразу декілька прикрас в одному образі, створюючи ефектні ансамблі. Витонченим доповненням до будь-якого літнього вбрання стане браслет від AutentiQ, виконаний з латуні з 24-каратною позолотою, а за браслетом-пружинкою варто звернутися до Lutiki.

Каблучки з кераміки та епоксидної смоли

Guzema Fine Jewelry

TSVITE TEREN

Яскраві, грайливі та незвичні керамічні прикраси — найкращий союзник літньої пори. Носіть їх соло або комбінуйте в ансамблі — вибір тільки за вами. До таких по-дитячому наївних коштовностей можна віднести й обʼємні каблучки з епоксидної смоли, а знайти такі можна в колекції Guzema Fine Jewelry.

Моносережки

Nomis

Agape Jewelry

Виразні моносережки допоможуть легко і швидко розставити акценти в образі. Масивні перли можна віднайти у Agape Jewelry, а прикрасу з жовтого та білого золота й смарагдів — у Nomis.

Популярне на VOGUE