Антитрендові замшеві сумки — аксесуари, які освіжать ваш образ

Цієї осені замша знову стає ключовим елементом гардеробу. Якщо ви стежили за останніми модними подіями, то помітили, що цей матеріал стає дедалі поширенішим на подіумах і серед street style образів. І, судячи з ажіотажу навколо каштанового жакета на показі Prada весна-літо 2025, тренд продовжить набирати популярність і в наступному році.

Замша має унікальний ретро-шарм і позачасову привабливість. Вона надає будь-якій речі, будь то сумка чи кеди, вигляд давно улюбленого і доглянутого предмета гардеробу. Попри те, що замшу часто вважають непрактичною через складнощі з доглядом, цього сезону дизайнери зробили акцент на кольорах, які лише виграють від невеликих слідів використання. Карамельні та оливкові сумки мають особливо стильний вигляд навіть з легкою потертістю.

Дизайнер Чемена Камалі у своїй колекції для Chloé осінь-зима 2024/2025 зробила великий внесок у популяризацію замші. Вона повернула богемний дух 1970-х з акцентом на натуральні кольори і текстури. Замість класичних китичок та бахроми ми бачимо більш витончені та елегантні моделі сумок із глибокою палітрою кольорів: бордовий, оливковий і хакі стали головними відтінками цього сезону.

Знаменитості теж не залишаються осторонь від цього тренду. Дейзі Едґар-Джонс вийшла на модний захід з масивною сумкою Gucci B Bag з коричневої замші, а Белла Гадід просуває свою улюблену сумку Brooklyn від Coach, яка ідеально поєднується з її захопленням вестерн-стилем.

Не тільки великі модні доми, як Saint Laurent і Prada, захоплюються замшею, але й невеликі бренди пропонують свої варіанти. Little Liffner, Savette і DeMellier представляють елегантні моделі, що відповідають найвищим стандартам. Для тих, хто шукає доступніші варіанти, чудовий вибір можна знайти в M&S, Arket та Massimo Dutti.

Замша залишається матеріалом, який викликає інтерес не лише своєю текстурою та кольорами, але й своєю здатністю створювати непідвладний часу образ. Вона додасть елегантності і характеру будь-якому гардеробу.

AESTHER EKME
ARKET
PRADA
ARKET
ISABEL MARANT
LITTLE LIFFNER
REFORMATION
MOSCHINO
PRADA
MARKS & SPENCER
CHLOÉ
& OTHER STORIES
KHAITE
MASSIMO DUTTI
ZARA
TOTÊME

Популярне на VOGUE