Замшеві кеди – осінній тренд, від якого ми в захваті

Цієї осені замша утверджується як ключовий тренд сезону. Спочатку в наші гардероби вона потрапила через сумки, спідниці та блейзери, перш ніж завоювати ще одну важливу нішу – кросівки. Цей делікатний на дотик матеріал, який часто асоціюється з повсякденною розкішшю, тепер зарекомендував себе як джерело натхнення для повсякденних і елегантних образів. Замшеві кросівки додають осінньому вбранню нотку витонченості та м'якості, а також підкреслюють ретро-настрій.

В авангарді цієї тенденції – співпраця Miu Miu і New Balance, яка справді змінила коди звичного спортивного одягу. Цьому дуету вдалося поєднати впізнавану естетику італійського бренду з комфортом та технологічністю кросівок New Balance. Замша, яка доступна у нейтральних і осінніх тонах, відіграє роль зіркового матеріалу, роблячи кожну пару позачасовою та ідеально гармонійною зі світом навколо.

Розвиток замшевих кросівок виходить за рамки просто моди – цей тренд насамперед відображає зміну в нашому уявленні про повсякденний стиль і комфорт. Ця тенденція втілює наше бажання відчувати себе одночасно розкішно та зручно, де елегантність замші поєднується з практичністю кросівок. Це взуття підходить для прогулянок брукованими вулицями Парижа чи походу на недільний бранч, гарно поєднується і з діловими костюмами, і з преппі-образами, і з романтичними сукнями.

Популярне на VOGUE