До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші жилетки цього сезону

Жилетка – універсальна знахідка осінньо-зимового сезону, з якою легко гратись у модну багатошаровість. В останніх колекціях брендів жилетки такі різні, що легко загубитися. Vogue.ua вибрав найбільш актуальні моделі – від теплих і практичних до ошатних і ексцентричних.

З кишенями

Жилетки з величезною кількістю різнокаліберних кишень, які легше уявити на будівельному майданчику, стали справжніми зірками стритстайлу. Дівчата із задоволенням поєднували їх із вузькими спідницями-олівцями, шкіряними сорочками і однотонними гольфами.

Реклама

<b>Жилетки_Карманы</b>

Пухові

Сезон носіння важкого верхнього одягу хочеться відтермінувати, тому для нестабільного міжсезоння чудово згодяться дуті жилети. І якщо раніше їх в основному носили на лижних схилах, то тепер вони активно підкорюють міста у поєднанні з укороченими топами або струмливими сукнями.

<b>Жилетки_Пуховик</b>

Друга шкіра

Шкіряні жилетки цієї осені несподівано з'явилися в колекціях різних брендів. Одні нагадують косухи без рукавів, інші мають підкреслено мінімалістичний вигляд, а треті взагалі можна носити замість топа.

<b>Жилетка_Кожа</b>

Суворий настрій

Ще одним популярним видом жилеток стали моделі, що нагадують за кроєм костюми або пальта. Вони мають особливо ефектний вигляд у парі зі штанами або іншим формальним одягом.

<b>Жилетка-Костюм</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.