До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як носити шорти-бермуди цього літа

У ХІХ столітті бермуди вважали уніформою британських солдатів-колонізаторів, але з часом зручні подовжені шорти завоювали повагу дівчат і міцно осіли в гардеробах модниць з усіх усюд. У колекціях сезону весна-літо 2019 дизайнери знову подарували їм нове життя: на подіумах з'явилися лаконічні пари для офісу, моделі, прикрашені строгими стрілками, атласні і шкіряні бермуди, завужені і розкльошені, з вилогами, декоровані різними принтами або виконані з деніму.

Off-White весна-літо 2019

Асексуальні бермуди, більше пов'язані з чоловічим гардеробом, можуть мати жіночний і елегантний вигляд. У новому сезоні дизайнери показують різні варіації поєднання бермудів з іншими елементами гардеробу. Так, Dion Lee пропонують маскулінний брючний костюм з подовженого піджака і бермудів розбавити напівпрозорим мереживним топом. Міучча Прада до пари атласним подовженим шортам додала силуетну блузку з укороченим рукавом фісташкового кольору і спортивні сандалії. Тим часом Олів'є Рустен традиційно вніс нотки футуризму в утилітарні і спортивні образи — дизайнер робить ставку на строгі костюмні шорти довжиною трохи вище коліна в парі з жакетом чоловічого крою, зібраним на талії за допомогою сріблястої поясної сумки.

Реклама
Prada весна-літо 2019
Dion Lee весна-літо 2019

Бермуди універсальний елемент гардеробу, який в новому сезоні склав гідну конкуренцію базовим штанам. Дівчата сміливо можуть одягнути вільні подовжені шорти на світський захід з ошатним топом, підтримати офісний дрес-код за допомогою сорочки лаконічного крою або провести вихідні у таких шортах з футболками і кедами. Так, наприклад у колекції Salvatore Ferragamo моделі показали вільні шкіряні бермуди пшеничного кольору в дуеті з блузою прямого крою такий мінімалістичний образ буде доречним для будь-яких обставин.

Tibi весна-літо 2019
Salvatore Ferragamo весна-літо 2019

Vogue.ua зібрав найстильніші бермуди сезону весна-літо 2019.

<b>Бермуды</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.