До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Альтернатива білого: літній одяг фісташкового кольору

На зміну яскравим неоново-жовтій і кислотно-рожевій палітрам прийшла спокійна і лаконічна зеленувато-жовта. Новий відтінок, фісташки, буквально захопив уяву дизайнерів цього сезону. Так, у колекції Staud з'явилися фісташкові плащі, монументальні максі-сукні, грайливі slip-dresses і геометричні сумочки з тисненням під шкіру рептилій. А романтичні сукні, вільні шорти і повітряні кроп-топи з колекції Faithfull the Brand різних світлих і темних відтінків фісташки стали об'єктами бажання знаменитих стритстайл-модниць.

Staud весна-літо 2019

Неяскравий зеленувато-жовтий відтінок, що ще називають "pepper stem", надихнув все модне товариство і склав конкуренцію білому кольору. Так, Ірина Шейк не змогла встояти перед чарівністю фісташкового відтінку і одягнула гофровану міні-сукню з романтичними оборками Faithfull the Brand, а fashion-блогер Негін Мірсалехі зробила реверанс у сторону асиметричного кроп-топа холодного відтінку світлої фісташки, який доповнила базовими блакитними джинсами. Інші дівчата поєднують фісташкову гаму з білими, пастельно-рожевими і чорними відтінками, а також воліють монохромні елегантні образи.

Реклама
Faithfull the Brand весна-літо 2019
Fashion-блогер Негін Мірсалехі
Ірина Шейк

Vogue.ua зібрав стильні речі кольору фісташки, які можна придбати вже зараз.

<b>фисташка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.