До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Катя Сільченко вийшла на подіум у Парижі

У межах Тижня моди в Парижі відбулося традиційне шоу L'Oreal Paris Le Défilé, в якому разом з професійними моделями на подіум вийшли представниці бренду, включно з такими світовими зірками, як Гелен Міррен, Даутцен Крес, Айшварія Рай і Ембер Герд. Цьогоріч до них приєдналася і українка Катя Сільченко, що представляє L'Oreal у нашій країні.

L’Oreal Paris Le Défilé
L’Oreal Paris Le Défilé
L’Oreal Paris Le Défilé

У своїх соціальних мережах Сільченко розповіла, що дуже серйозно готувалася до шоу, а на момент дефіле її вага становила 53 кілограми. Українській дизайнерці дістався стриманий і елегантний образ – чорні прямі штани з високою талією і шовкова укорочена блузка з цікавим декольте.

Реклама
Катя Сільченко на L’Oreal Paris Le Défilé
Катя Сільченко на L’Oreal Paris Le Défilé
L’Oreal Paris Le Défilé

Саме шоу відбулося в дуже безпосередній і життєрадісній атмосфері. Наприклад, Єві Лонгорії компанію склав син Енріке Бастон, Джеррі Холлівелл кокетувала під час дефіле, а Гелен Міррен вибігла на подіум босоніж. Кожна поводилася так, як почувалася, не соромилася усміхатися і демонструвати свої емоції.

Єва Лонгорія і Айшварія Рай
Енді Макдавелл
Гелен Міррен
Даутцен Крес
Джеррі Голлівелл
Ембер Герд

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.