До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Новий провокаційний образ Кім Кардаш'ян

На червоній доріжці церемонії Grammy співачка Карді Бі з'явилася у розкішній вінтажній сукні з колекції Mugler 1995 року. Вирішила від неї не відставати і Кім Кардаш'ян, давно захоплена архівними подіумними образами. На церемонії Hollywood Beauty Awards вона також з'явилася у провокаційній сукні Mugler, яка прикривала груди лише оксамитовими смужками.

Кім Кардаш'ян у сукні Mugler

Цей образ шанувальники бренду впізнали одразу. Кутюрна весняно-літня колекція Mugler 1998 року стала однією з найбільш пам'ятних у біографії дизайнера.

Реклама
Thierry Mugler Couture весна-літо 1998

Хоча, багато з них відзначили в соціальних мережах, що ця сукня розрахована на дівчину з не настільки видатними формами, як у Кім Кардаш'ян. Однак дружині Каньє Веста не звикати до подібних нападів – вона носила і носить тільки те, що хоче. Цю сукню вона зробила центральним елементом всього образу, доповнила її прозорими босоніжками і нюдовим макіяжем. Волосся також було туго стягнуте на потилиці.

instagram.com/chrisappleton1

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.