До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

З чого складалося Victoria's Secret Fashion Show 2018

Шоу Victoria's Secret знову повернуло собі нью-йоркську прописку грандіозним показом у своєму рідному місті, на Пірсі 94 з супермоделями і музичними гостями. Після двох років подорожей – щорічні презентації відбувались у Парижі і Шанхаї. Саме в Нью-Йорку 1995 року минуло перше шоу бренду, в якому брали участь суперзірки того часу: Стефані Сеймур, Вероніка Вебб і Беверлі Піл. 8 листопада 2018 року найулюбленіші дівчата від Адріани Ліми і Сари Сампайо до Джіджі Хадід і Кендалл Дженнер вийшли на подіум. Після дворічної перерви в показі взяла участь Бехаті Прінслу, а Ліма ж навпаки оголосила від закінчення кар'єри "ангела".

Ельза Госк у бюстгальтері Fantasy Bra

Серед них була і шведський ангел Ельза Госк у бюстгальтері Fantasy Bra вартістю 1 мільйон доларів. Музичний плейлист склали: Келсі Баллеріні, The Struts, Ріта Ора, The Chainsmokers, Шон Мендес, Бібі Рекса і Голзі. Трансляція Victoria's Secret Fashion Show 2018 відбудеться на каналі ABC 2 грудня. А поки можна вивчити, з чого складається нова колекція бренду.

Реклама

<b>муз вс</b>

Капсульна колекція Mary Katrantzou

З 2017 року бренд Victoria's Secret запрошує для створення спільних колекцій для шоу модних дизайнерів. І якщо минулого року честь бути першим дісталася Олів'є Рустену, то 2018 рік став роком британки грецького походження Мері Катранзу.

"Білизна – це перший захисний шар між тілом жінки і зовнішнім світом, – розповідає Катранзу. – Я хотіла, щоб ця колекція вдалась яскравою і сміливою, щоб дарувала радісні емоції і правильний настрій на весь день. Мені хочеться, щоб кожна дівчина в білизні Victoria's Secret x Mary Katrantzou почувалась впевнено і навіть весело". Гречанка залишилася вірною собі – зробила головним візуальним акцентом в колекції принти, здебільшого квіткові, а під час розробки моделей тісно спілкувалася з моделями Victoria's Secret, які першими тестували зразки. Крім нижньої білизни у колекцію увійшли купальники і спортивний одяг.

<b>катранзу вс</b>

Клітинка

Цей візерунок став традиційним для колекцій бренду. Минулого року Олів'є Рустен, в межах колаборації Victoria's Secret з Balmain, приділив особливу увагу клітинці. 2018-й – теж не виняток, дівчата виходили в шотландських спідницях, бра, панчохах і навіть крилах.

<b>клетка вс</b>

Зоряний шлях

Бра, посипані кристалами Чумацького Шляху, зірки, що трямтіли світлом навколо "ангелів", напівпрозорі накидки, розшиті півмісяцями – одна з частин показу була присвячена зіркам і ясному нічному небу. Модель Ромі Стрейд, наприклад, вийшла в комплекті Shooting Star, в який входили 12-кілограмові крила, прикрашені 125 000 кристалів Swarovski.

Ромі Стрейд в комплекті Shooting Star

<b>звезд путь вс</b>

Взуття для шоу

Створювати пари для показу вже вчетверте довірили взуттьовику Браяну Етвуду. Дизайнер придумав цілу колекцію, що складається з 100 пар босоніжок, ботильонів і туфель у 18-ти інтерпретаціях.

Сара Сампайо в ботфортах Brian AtwoodХVictoria's Secret

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.