До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Довге плавання: як минув показ Chanel Cruise в Парижі

Карл Лагерфельд продовжує надихатися темою води – колекцію сезону весна-літо 2018 він присвятив силі та красі водоспадів, грудневе шоу Metier's d'Art провів в Гамбурзі, де перетворив моделей в моряків, а заради нового круїзного показу побудував в паризькому Гран-Пале величезний лайнер. Назвав він його La Pause на честь вілли мадемуазель Шанель в містечку Рокбрюн-Кап-Мартен на Лазурному березі.

Chanel Resort 2019

З усіх "водних" колекцій саме ця пов'язана з історією бренду Chanel і інтересами самої Коко Шанель найтісніше. По-перше, француженка любила відпочивати біля води – вона часто втікала з галасливого Парижа в такі місця, як Довіль, Венеція чи Біаріц, яким, до речі, присвячена остання колекція ароматів Les Eaux de Chanel. По-друге, Шанель нерідко подорожувала з герцогом Вестмінстерським на його яхтах, і у неї точно був правильний гардероб, щоб почуватися впевнено на борту.

Реклама
Лукбук Chanel Resort 2019

Лагерфельд ж почав шоу з традиційних для відпочинку на воді речей – смугастих брюків вільного крою, трикотажних джемперів з довгими рукавами, клубних піджаків темно-синього кольору і варіацій на цю тему, а також, білосніжних спідниць в складку, які нерідко можна було зустріти на морських курортах початку ХХ століття. Потім в колекції з'явився колір – класична морська гама, яку Лагерфельд розбавив декількома відтінками рожевого та блакитного, а потім відтіняв їх спалахами червоного і електрику.

<b>ChanelResort2019_1</b>

Силуети дизайнер обрав розслаблені, але елегантні, все-таки відпочинок на лайнері завжди вважався найпрестижнішим і елітарним, а дами вибирали для нього найкращі вбрання. Лагерфельд пропонує відродити ці традиції за допомогою незмінних твідовий костюмів-двійок, лаконічних суконь в парі з вузькими бриджами, трикотажних сетів і низки повітряних суконь з абстрактними принтами, що нагадують рух хвиль.

Chanel Resort 2019

Переглянути всю колекцію Chanel Resort 2019.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.