До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Все, що потрібно знати про "Золотий Глобус" 2019 року

2018 року премія "Золотий Глобус" змінила правила гри в кіноіндустрії. Якою буде церемонія в 2019 – знає Vogue.ua.

Від голлівудських зірок до звукорежисерів та операторів – минулого року всі підтримали рух Time's Up, після звинувачень в сексуальних домаганнях Гарві Вайнштейна. Гості церемонії були в чорних вбраннях – як символ солідарності і вірності руху, а лауреати в своїх промовах наголошували на гендерну нерівність і майбутнє, яке чекає молоде покоління. Але якою буде церемонія 2019 року?

Реклама
Зірки серіалу "Велика маленька брехня" отримують "Золотий глобус"

КОЛИ: церемонія "Золотий глобус" відбудеться в неділю, 6 січня 2019 року. В Європі премію можна подивитися вночі 7 січня 2019 року.

ДЕ: премія вручення нагород "Золотий Глобус" відбудеться в готелі Beverly Hilton в Беверлі-Гіллз, Каліфорнія.

ВЕДУЧІ: поки що не оголошені офіційні ведучі церемонії, однак Ісан Ельба заявлена ​​послом "Золотого глобуса". Донька лауреата премії, актора Ідріса Ельби, вручатиме статуетки переможцям і супроводжуватиме їх за куліси. Вона також візьме участь у благодійній роботі, приділяючи особливу увагу проблемі психічного здоров'я.

КОЛИ ОГОЛОСЯТЬ НОМІНАНТІВ: номінантів премії "Золотий Глобус" 2019 року оголосять 6 грудня 2018 року.

ДРЕС-КОД: готуйтесь побачити розкішні сукні до підлоги і стильні смокінги: Oscar De La Rent, Givenchy і Saint Laurent – ключові модні Будинки, які одягатимуть голлівудських зірок.

<b>GoldenGlobe2018Arrival</b>

НАЙКРАЩІ ВБРАННЯ МИНУЛОГО РОКУ: прості і витончені силуети чорних вбрань всіх гостей мали дуже стильний вигляд. Анджеліна Джолі, Ніколь Кідман і Діана Крюгер вибрали романтичні шикарні сукні з декором у вигляді пір'я і стразів, в той час як Віола Девіс, Зої Кравіц та Дакота Джонсон вирішили звернутися до найпопулярнішої тканини сезону і вибрали сукні з чорного оксамиту.

За матеріалами Vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.