До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Привиди Шерон: Гіларі Дафф у ролі Шерон Тейт

Ажіотаж навколо кримінального кіно на основі реальних подій – високий як ніколи: цього року в прокат представлять одразу три фільми про акторку Шерон Тейт. У Квентіна Тарантіно дружину Романа Поланскі, яку 1969 року вбив маніяк Чарльз Менсон, грає Марго Роббі, а у Деніела Фаррандса – Гіларі Дафф. Другий фільм називається "Привиди Шерон Тейт" і з'явиться у світовому прокаті 5 квітня.

На відміну від фільму Тарантіно, в який задіяні голлівудські актори А-класу: Бред Пітт, Леонардо ді Капріо і Аль Пачіно, і великий бюджет, – "Привиди Шерон Тейт" є незалежним кіно. До слова, родичі Шерон Тейт критично ставляться до зйомок фільму. "Це безглуздо, що всі поспішають випустити щось до 50-річчя цієї жахливої події", – каже сестра Шерон, Дебра Тейт. Проте, команда фільму стверджує, що їхня стрічка основана на реальних інтерв'ю Шерон Тейт. За рік до загибелі акторка розповідала в інтерв'ю про свої видіння.

Гіларі Дафф у ролі Шерон Тейт

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.