До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Бред Пітт і Марго Роббі на зйомках фільму "Одного разу в Голлівуді"

Режисер Квентін Тарантіно продовжує роботу над фільмом своєї мрії – "Одного разу в Голлівуді". Журнал Vanity Fair опублікував нові кадри зі знімального майданчика. На них можна побачити весь зоряний склад фільму: Бреда Пітта, Леонардо ді Капріо, Марго Роббі і Аль Пачіно. На фото помітно, що Тарантіно і його команда скрупульозно відтворили атмосферу 60-х років в Голлівуді: в одязі, рекламних вивісках і автомобілях.

Нагадаємо, що дія "Одного разу в Голлівуді" відбувається 1969 року в період злочинів, які вчинила комуна Чарльза Менсона, лідера секти "Сім'я" та маніяка, а серед злочинів – вбивство Шерон Тейт, дружини режисера Романа Поланскі. Ді Капріо грає голлівудського актора Ріка Далтона, а Пітт – його каскадера. Вони живуть по сусідству з Шерон Тейт (Марго Роббі) і стають свідками злочину.

Реклама

Для Тарантіно цей дев'ятий за рахунком фільм – дуже особливий. Коли ця історія сталася, Тарантіно жив в Лос-Анджелесі – йому було 6 років, і він добре пам'ятає цей час. Свій новий фільм він присвячує Голлівуду, в якому виріс, і якого більше ніколи не буде. Тільки над сценарієм Тарантіно працював шість років.

В українському прокаті "Одного разу в Голлівуді" з'явиться 8 серпня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.