До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перший погляд: Тімоті Шаламе у кінострічці "Король"

25 липня стало відомо, що прем'єра довгоочікуваного фільму "Король" з Тімоті Шаламе в головній ролі відбудеться в межах Венеційського кінофестивалю.

Тімоті Шаламе в фільмі "Король"

Майбутня кінострічка "Король" – це екранізація історичних п'єс Шекспіра "Генріх IV" і "Генріх V" режисера Девіда Мішо. Стрічка розповідає про принца Геле – майбутнього короля Генріха V, що успадкує престол і дізнається, що ж таке влада.

Реклама

Шаламе грає Гела, принца-втікача, який не хоче жити королівським життям під керівництвом свого тиранічного батька Генріха V. Але коли його жорстокий тато помирає, він змушений зайняти трон і асимілюватися в способі життя, який ненавидить, провести війну, породити хаос і зустрітися з наслідками бурхливого минулого.

Сірша Ронан і Тімоті Шаламе у фільмі "Маленькі жінки"

"Король" був однією з головних тем для розмов у колах інді-фільмів деякий час після того, як зібрав безпрецедентний акторський склад. Крім Шаламе у стрічці з'являться Джоел Едгертон, Роберт Паттінсон, Бен Мендельсон, Шон Гарріс і Лілі-Роуз Депп. З прем'єрою цієї стрічки і "Маленьких жінок" майбутня зима точно перетвориться на напружену гонку за нагородами для покоління Z.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.