До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Стала відомою дата виходу нового фільму Вуді Аллена

Останній фільм Вуді Аллена "Дощовий день у Нью-Йорку" нарешті отримав дату релізу. Прем'єра стрічки відбудеться 3 жовтня в Італії.

Тімоті Шаламе і Ель Феннінг у фільмі "Дощовий день у Нью-Йорку"

"Дощовий день у Нью-Йорку" – романтична комедійна стрічка з Тімоті Шаламе, Ель Феннінг, Селеною Гомес, Джудом Лоу, Дієго Луною і Левом Шрайбером у головних ролях. Робота над фільмом закінчилася 2017 року, але його дистриб'ютор Amazon Studios відклав випуск через неоднозначну ситуацію, пов'язану з Алленом і рухом #MeToo.

Реклама

Вперше з 1981 року Вуді Аллен не випустив торік новий фільм. Режисер і сценарист завершив "Дощовий день в Нью-Йорку" 2017 року, але після повторних заяв про те, що він чіплявся до своєї доньки на початку 1990-х років, Amazon Studios вирішила відкласти цей проект на невизначений термін. Але через майже два роки у фільму нарешті є дата виходу: дистриб'ютор Lucky Red оголосив, що представить "Дощовий день" в Італії 3 жовтня.

Тімоті Шаламе, Селена Гомес і Вуді Аллен на зйомках фільму "Дощовий день у Нью-Йорку"

Кілька років тому Аллен підписав угоду на чотири стрічки з Amazon Studios (у межах цієї угоди "Дощовому дню" передували "Світське життя" і "Колесо чудес"). Нещодавно режисер подав позов на 68 мільйонів доларів проти студії після того, як та вирішила відкласти випуск фільму на невизначений термін, та заявив, що Amazon знала про звинувачення проти нього, коли обидві сторони уклали угоду, до того ж режисер вкотре наполіг, що звинувачення є помилковими.

Компанія відповіла, що спірні коментарі Аллена про #MeToo зробили "нездійсненним" випуск і просування його нового фільму, зокрема тому, що багато акторів, які працювали з ним, у тому числі зірка "Дощового дня" Тімоті Шаламе, публічно заявили, що віддадуть гонорар за фільм на благодійність.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.