До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Хто наступний: Кіра Найтлі і Блейк Лайвлі оголосили про вагітність

Поки весь світ чекає новин про королівську дитину, яку очікує герцогиня Сассекська, дві інші, не менш відомі, дівчини оголосили про вагітність. За збігом обставин в один день перед публікою після деякої перерви з'явилися акторки Кіра Найтлі і Блейк Лайвлі.

Раян Рейнольдс і Блейк Лайвлі

Так, зірка "Анни Кареніної" і "Колетт" увечері 2 травня з'явилася на презентації годинників Chanel J12 в паризькому бутику бренду в кремовій сукні, що не ховала приховувала нових форм акторки. У Найтлі і її чоловіка Джеймса Райтона вже є 4-річна донька Еді.

Реклама
Кіра Найтлі
Джеймс Райтон і Кіра Найтлі

Приблизно в цей же час інша акторка підтвердила чутки про свою третю вагітність. 31-річна Блейк Лайвлі, відома з серіалу "Пліткарка", з'явилася на прем'єрі стрічки "Покемон. Детектив Пікачу" в яскраво-жовтій сукні Retrofête. Вона вже не могла приховати живота.

Блейк Лайвлі

Нагадаємо, у Лайвлі та її чоловіка Раяна Рейнольдса вже є двоє дітей – донька Джеймс, яка народилася 16 грудня 2014 року, і 2-річна Інес. У численних інтерв'ю артисти не раз говорили, що у них точно буде чимало дітей, так як обидва виросли в багатодітних сім'ях і вважають це великим щастям.

Раян Рейнольдс і Блейк Лайвлі

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.