До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як Міранда Гоббс вчила нас бути феміністками: цитати і образи

Рік тому компанія Netflix почала транслювати у Великій Британії всім відомий серіал "Друзі". Молодому поколінню британців він здався сексистським і гомофобним. Ймовірно, що "Секс у великому місті" сьогоднішня молодь може звинуватити в тих же гріхах і ще додати до них консюмеризм. У 2007 році у The Guardian вийшла стаття під назвою "Can a feminist really love Sex and the City?" ("Чи може феміністка справді любити "Секс у великому місті?"). Відповідь автора – так. Причиною цього є, зокрема, й героїня Синтії Ніксон – Міранда Гоббс.

19 березня актриса офіційно оголосила про рішення балотуватися на пост губернатора. Синтія схожа на свою героїню. Вона орієнтована на високі досягнення в кар'єрі, незалежна, у неї ліберальні погляди і вона часто зізнається в коханні Нью-Йорку. Нещодавно вийшов передвиборний ролик Синтії, в якому прозвучали її ключові цілі на посаді – поліпшення системи охорони здоров'я та освіти, ремонт метрополітену і увага до деталей, які полегшують життя у великому місті.

Якщо Синтія переможе – вона стане першою жінкою-губернатором Нью-Йорка і першою, хто хто відкрито заявив про свою гомосексуальну орієнтацію в Нью-Йорку. Експерти пророкують їй високі шанси на перемогу. Здобути її вона може і через популярність серіалу. У ньому вона була прикладом для сильних і незалежних жінок, а те що вона говорила – багато глядачів розбирали на цитати.

Реклама
Якщо ти шукаєш когось, щоби доповнити себе, значить, ти не самодостатній
- Подумаєш, ти пукнула. Ти жива людина! – Я не хотіла, щоби він це знав
Що за дурне вдавання? Це, все одно що перед нами був рожевий слон, але ми всі вдавали, що не бачимо його!
Дивно, так? Хлопцеві 34 роки, грошей немає, житла немає, але він неодружений і такий попит! Жінці – 34, прекрасна робота, розкішна квартира, вона самотня, і це трагедія ...
Пародія на футболку Dior "We all should be feminists' від акаунта @everyoutfitonsatc
Прекрасний принц – це ілюзія, настав час дорослішати
... ті, хто тебе не бояться, тебе жаліють
Я заздрю жінкам які можуть сказати: "Любий, все було чудово, ти так багато дав мені, будь щасливий з іншою", але у мене чомусь виривається: "Нічого не вийшло, бодай ти пропадом пропав"
Ти проміняла мене на шматок політично некоректного м'яса?
До речі, про прикмети, широкі плечі – це всього лише широкі плечі

<b>Miranda42</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.