До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Іванна Сахно і Зої Кравіц у трейлері серіалу High Fidelity

14 лютого 2020 року на платформі Hulu відбудеться прем'єра серіалу "Фанатик" (High Fidelity). Це екранізація бестселера 1990-х "Hi Fi" – роману британського письменника Ніка Горнбі, зворушливої і водночас нещадної книжки про дорослішання, поп-культуру і пошуки себе. Головну героїню серіалу – дівчину Роб, яка працює в магазині музичних платівок і намагається дати раду своєму життю – грає Зої Кравіц. З'явиться в цьому серіалі і українська акторка Іванна Сахно: в трейлері серіалу можна побачити, що між героїнями Кравіц і Сахно в серіалі будуть любовні відносини.

Про зйомки "Фанатика" Іванна Сахно розповіла в ексклюзивному інтерв'ю Vogue UA у вересні. "Книжки Ніка Горнбі я вже знала досить багато років, включно з High Fidelity. Це ода масовій культурі і любові до музики. Я рада, що стала частиною цієї історії – дуже атмосферної, трохи вінтажної, знятої на плівку. High Fidelity – чудова можливість показати образ жінки-протагоніста в сучасному світі. Одна з тем серіалу – ЛГБТ-спільнота. При цьому увага не акцентована виключно на ній, тому що ЛГБТ є невід'ємною частиною світу, в якому ми існуємо. Головна героїня серіалу, роль якої грає Зої Кравіц, живе в реальному світі, де є люди різних вірувань, світоглядів і характерів. У цьому також цінність цього серіалу. Він не форсує і не нав'язує, він просто показує світ зсередини, таким, яким він є".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.