До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Людина на Місяці" з Раяном Гослінгом відкриє Венеціанський кінофестиваль

"Людина на Місяці" ("First Man"), кінострічка про американського астронавта Ніла Армстронга, 29-го серпня відкриє Венеціанський кінофестиваль. Роль Армстронга першої людини, яка ступила на поверхню Місяця зіграє Раян Гослінг. Режисер фільму Дем'єн Шазелл, володар премії "Оскар" за фільм "Ла-Ла-Ленд". У світовий прокат "Людина на Місяці" вийде через декілька місяців після кінофестивалю вже 12 жовтня.

Цікаво, що перша співпраця з Раяном Гослінгом принесла молодому режисерові Дам'єну Шазеллю "Оскара" на той момент "Ла-Ла-Ленд" був його другою повнометражною роботою. В основі сценарію "Людина на Місяці" книга Джеймса Генсена "Перша людина: життя Ніла О. Армстронга". Дженет Шерон, дружину Армстронга, зіграє британська актриса Клер Фой, яку глядач добре знає за роллю Єлизавети II в серіалі Netflix "Корона".

Реклама
Раян Гослінг і Клер Фой у фільмі "Людина на Місяці"

Цього року кінофестиваль у Венеції триватиме з 29 серпня до 8 вересня. Головою журі стане режисер Гільєрмо дель Торо, тріумфатор торішнього "Оскара" і також володар "Золотого лева" за фільм "Форма води". Програма фестивалю поки не оголошена. Відомо лише, що в рамках фестивалю покажуть відреставровану копію стрічки Алена Рене "Минулого року в Марієнбаді", костюми для якого 1961 року створила Габріель Шанель.

Раян Гослінг у фільмі "Людина на Місяці"

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.