До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дженніфер Лопес і Карді Бі у першому трейлері фільму про стриптизерок-шахрайок

У мережі з'явився перший трейлер кримінальної комедії Hustlers, у якій головні ролі отримали співачки Карді Бі, Джей Ло і Лілі Рейнгарт. Дівчата зіграють стриптизерок, які обкрадають своїх клієнтів.

В основі сюжету – реальна історія, що трапилася в Нью-Йорку три роки тому. Тоді New York Magazine опублікував матеріал про танцівниць, які ошукували багатих чоловіків, втілюючи у сучасність історію про Робін Гуда. Те ж відбувається в фільмі: через банківську кризу дівчата в один момент втрачають всі накопичення і вирішують обманом повернути свої гроші, виступивши проти своїх заможних клієнтів з Уолл-стрит. Як каже Лопес у трейлері: "Гра сфальсифікована, і вона не винагороджує людей, які грають за правилами".

Реклама
Кадр з трейлеру до фільму "Hustlers"

Режисером стрічки стала Лорін Скафарія, відома фільмом "Шукаю друга на кінець світу", а в зйомках взяли участь Джулія Стайлз, Мадлен Брюер, Констанс Ву, Кеке Палмер і Трейс Лісетт. Прем'єра фільму запланована на вересень 2019 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.