До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що відомо про перезапуск серіалу "Беверлі-Гіллз, 90210"

Після того, як раніше цього року оголосили, що відбудеться перезапуск серіалу "Беверлі-Гіллз, 90210", телеканал Fox призначив офіційну дату виходу культової історії. Vogue UA розповідає, що відомо про майбутню серію.

Прем'єра нового серіалу "Беверлі-Гіллз, 90210" запланована на 7 серпня 2019 року. У перезапуску серії є гіперскорочена назва – BH90210. Fox оголосили, що серія складатиметься із шести епізодів з возз'єднанням здебільшого оригінального акторського складу. Телеканал також повідомив, що це буде не просто перезавантаження, оскільки сюжет фактично обертається навколо акторів, які грають самих себе та намагаються організувати перезавантаження "Беверлі-Гіллз".

Реклама

Оригінальне шоу вперше представили в ефірі 1990 року, і воно тривало десять сезонів, аж до 2000 року. Нагадаємо, якщо хтось забув, що це історія, що розповідає про групу підлітків, які проходять через випробування і негаразди дорослішання в Беверлі-Гіллз.

Серед акторів,що повертаються: Дженні Гарт (Келлі), Джейсон Прістлі (Брендон), Торі Спеллінг (Донна), Ян Зірінг (Стів), Габріель Картеріс (Андреа), Браян Остін Грін (Девід) і Шеннен Доерті (Бренда). На жаль, серед старих друзів ми не побачимо Люка Перрі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.