До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

7 грандіозних серіалів, які повернуться 2019 року

2019 рік можна впевнено назвати роком епічних повернень: навесні і влітку на екрани представлять продовження "Оповіді служниці", "Гри престолів" і "Великої маленької брехні". Що від них очікувати, знає Vogue.ua.

"Корона"

Третій сезон знаменує серйозні зміни для драми Netflix. Новий склад безпрецедентно зоряний: Олівія Колман у ролі королеви Єлизавети II, Гелена Бонем Картер – принцеса Маргарет, і Тобіас Мензіс у ролі принца Філіпа. Оскільки королеві за сюжетом виповниться п'ятдесят років, ймовірно, що в нових епізодах частіше з'являтимуться її спадкоємці, також покажуть деколонізацію Африки і Карибського басейну на початку 70-х років і катастрофу в Аберфані.

Реклама
"Оповідь служниці"

Третій сезон похмурого, антиутопічного серіалу "Оповідь служниці" повинен вийти вже влітку – тому шанувальникам залишилося чекати зовсім недовго. У новому сезоні повертається весь основний склад: Елізабет Мосс, Алексіс Бледел, Джозеф Файнс, Івонн Страховські. Реліз політично напруженого трейлера відбувся під час Суперкубка в лютому. Спочатку глядач бачить спокійні кадри з немовлятами та щасливими жінками під слова кампанії Рональда Рейгана "Ранок в Америці" 1984 року, але картинку на екрані раптово охоплює полум'я, а Фредова заявляє: "Прокинься, Америка. Ранок настав".

Дата виходу: 5 червня

"Вбиваючи Єву"

Після свого величезного успіху минулого року, драма у жанрі піжмурки повернеться вже цієї весни. Джоді Комер і Сандра О знову з'являться в ролях хитрої найманої вбивці Вілланелли і не менш хитрого співробітника служби безпеки MI5, Єви, але цього разу без участі Фібі Воллер-Брідж. Замість цього другий сезон напише письменниця і акторка Емеральд Феннелл ("Викличте акушерку", "Вікторія"), яка відхопила кілька секунд після фінальної битви.

Дата виходу: квітень

"Велика маленька брехня"

Меріл Стріп приєднається до Різ Візерспун, Ніколь Кідман, Лори Дерн, Шейлін Вудлі і Зої Кравіц у другому сезоні одного з найцікавіших серіалів останніх років. Офіційний синопсис другого сезону обіцяє, що він "продовжить досліджувати брехню, а також довговічність дружніх відносин і крихкість шлюбу". Нагадаємо, Ніколь Кідман і Різ Візерспун залишаються продюсерами "Великої маленької брехні". У режисерському кріслі у другому сезоні – Андреа Арнольд, вона замість Жана-Марка Валле, який зняв перший.

Дата виходу: червень

"Гра престолів"

Після майже дворічної перерви "Гра престолів" нарешті повернеться цієї весни – в шести епізодах восьмого сезону, на зйомки яких витратили рекордні 90 мільйонів доларів. Серед питань, на які потрібно відповісти: що станеться, коли правду про походження Джона Сноу нарешті відкриють? Чи помиряться колись Ланністери? Хто у результаті сяде на Залізний Трон? І що на землі може перемогти Армію Мертвих? Позначте у своїх календарях вже зараз дату 14 квітня.

Дата виходу: 14 квітня

Fleabag

Другий сезон творіння неймовірною сценариста і акторки Фібі Воллер-Брідж теж обіцяє бути яскравим – як мінімум завдяки акторському складу. Воллер-Брідж у головній ролі, а також Олівія Колман, Г'ю Скіннер, Крістен Скотт Томас і Фіона Шоу. Події другого сезону відбуваються через рік після першого і будуть присвячені, як каже сама Фібі, відносинам головної героїні з богом (точніше, з цілком конкретним священиком), а героїня буде намагатися заповнити "нестерпну порожнечу" у своєму серці.

Дата виходу: 17 травня

"Дивні дива"

Літо 1985 року стане початком третього сезону "Дивні дива". Бо до вже знайомих облич: Міллі Боббі Браун, Вайнони Райдер, Ноа Шнапп, – приєднаються новачки – наприклад, молода і яскрава акторка Майя Турман-Гоук, донька Уми Турман.

Дата виходу: 4 липня

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.