До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Прощай, блонд: Тільда Свінтон змінила колір волосся

Платинова білявка Тільда Свінтон несподівано для багатьох шанувальників змінила колір волосся на рудий. У новому образі вона з'явилася на міжнародному кінофестивалі в Марракеші, де цьогоріч очолює журі.

Тільда Свінтон у Марракеші

Яскравий відтінок волосся Свінтон підкреслила не менш помітним одягом – ніжно-рожевим костюмом авторства її улюбленця Гайдера Аккермана. Сам дизайнер теж не втримався і написав у своєму Instagram, що "президент носить рожевий". Доповнила акторка ненудну двійку червоними замшевими човниками (про найгарніші червоні туфлі читайте за посиланням).

Реклама
Тільда Свінтон у костюмі Haider Ackermann

Шанувальники британської акторки вже активно обговорюють у соціальних мережах її новий образ. Частина з них вважає, що фірмовий блонд Свінтон змінила задля нової ролі, а інші нагадують, що в рудому кольорі вона довго ходила в нульових і не раз з'являлася на екрані. Ми згадали найвідоміші її образи у вогняному відтінку.

<b>Рыжая_Тильда</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.