До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Одягнутися як: акторка Тільда Свінтон

Природно ексцентрична у всьому, що робить, Тільда Свінтон однаково чарівна як на червоних килимових доріжках, так і на екрані. Незвична зовнішність, лебедина грація, любов до шику і ефектного дизайну — допомагають їй співпрацювати з найцікавішими дизайнерами в індустрії, які створюють візуально яскраві і одночасно елегантні образи, виняткові серед тих, що доводилось бачити Голлівуду. Від Haider Ackermann до Christian Dior, від Lanvin до Jil Sander, — стиль Свінтон став синонімом сильних архітектурних форм, сміливого мінімалізму і ярого використання кольору.

Акторка любить гостре пошиття і авангардні форми. Колір також є ключем до розуміння її естетики. Її впевнене використання всіх відтінків від крижаного білого до багряно-червоного демонструє майстерність стилю, що виходить далеко за межі більшості її колег. Також Свінтон нерідко вибирає несподівані текстури: від маслянистого шовку до багатих металік-матеріалів.

Реклама

На екрані чи поза ним, на урочистості чи в аеропорту, Тільда Свінтон — жінка, яка дуже добре носить одяг. Хоч вона стала іконою моди, яку багато хто намагається копіювати, сама Тільда все ще вважає себе новачком у цій галузі і зізнається, що не дуже захоплена модою і носить таке вбрання лише тому, що її друзі — дизайнери.

Що такого привабливого в її стилі? Багато хто каже, що річ у андрогінних рисах, інші вважають, що саме безстрашність надає їй особливого шарму. Багато її вбрань передають унікальну жіночність, не таку, як люди звикли бачити, а по-особливому спокусливу. Але головне те, що Тільда Свінтон завжди має органічний вигляд у кожному своєму образі і намагається зробити так, щоб одяг відображав те, ким вона є насправді.

<b>tilda looks</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.