До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Важлива увага: тест найдорожчої маски-патча на ринку

Редакція vogue.ua тестує клітинну біоцелюлозну маску-патч "Сяйво", Cellcosmet, яка обіцяє миттєву ревіталізацію, заповнення зморшок, потужне зволоження і свіжий колір обличчя.

Клітинна маска-патч "Сяйво", Cellcosmet

Текст: Олена Пономаренко

Реклама

Фото: Марія Павлюк

Маски-патчі – найпопулярніший і улюблений б'юті-продукт останніх років. Вони є в аптеках, у супермаркетах, у мережевих магазинах косметики і в онлайн-магазинах. Їх випускають для всіх частин обличчя і тіла (є для рук, ніг, зони навколо очей, для грудей і для підборіддя). Вони бувають з мікроголками і з ретинолом, з переливчастими частинками і з зображеннями кумедних мордочок, що імітують фільтри Snapchat. "Сяйво" Cellcosmet не схожа на жодну з них.

Клітинна маска-патч "Сяйво", Cellcosmet

Перш ніж розповідати деталі, дисклеймер. Я невеликий шанувальник тканинних масок: занадто мокрі, занадто слизькі, занадто незручні, вічно кудись з'їжджають і дають надто сильне зволоження, якого з моїм типом шкіри (змішана, схильна до жирності) завжди занадто багато. Але пробувати "Сяйво" Cellcosmet було цікаво. Хоча б тому, що продуктів такого роду у "однокласників" бренду, розкішних марок для догляду, немає.

Перед використанням маски в Cellcosmet радять вмиватися за допомогою м'якого гелю для очищення шкіри і зняття макіяжу з рослинними екстрактами і квітковою водою або за допомогою м'якого крему для очищення. Я вибрала перший – влітку хочеться більше прозорих водних текстур.

Потім слід нанести активний гель для підготовки шкіри до сприйняття активних клітинних продуктів Cellcosmet. У його складі – екстракти кориці та імбиру, а завдання засобу – оптимізувати проникність шкіри для подальшого догляду. Спочатку здавалося, що цей етап можна пропустити, але за підсумком я зрозуміла, що готова інвестувати в цей засіб, настільки круто він працює. Наносиш на 2 хвилини на вологу шкіру, змиваєш – і шкіра під пальцями ніби нова, чиста і свіжа.

Cellcosmet

Саше з маскою акуратне і компактне. Відкривати можна без страху, що на долоню випаде мокра грудка. Від тактильного шоку споживача вбережуть два шари захисної плівки, що нагадує ту, що використовують у дорогих пластирах. Один шар треба зняти, прикріпити патч до обличчя, потім прибрати другий шар захисту – і можна розслабитися на 20 хвилин.

Клітонна маска-патч "Сяйво", Cellcosmet

Виробник радить лягти; я, звичайно, продовжила працювати. Маска сиділа мов улита. Ні течій, ні крапель, ні ділянок, що сповзають на очі, – лише досконалість. Я зацікавилася, що це за спецефект, і з'ясувала: виявляється, це тривимірна наноцелюлозна мембрана вищої якості, яка не просто освіжає і зволожує обличчя, але і служить провідником активних речовин углиб шкіри.

За відчуттями було так, ніби я в спа, і хтось притиснув прохолодні руки до мого чола, підборіддя і обох щік. Думаю, за це відповідали вода швейцарських льодовиків і екстракти альпійських трав у складі. Крім них, у формулі маски заявлені стабілізовані клітинні екстракти, які допомагають нормалізувати баланс шкіри, і екстракт суперфуда комбучі, щоб зробити шкіру сяйною.

Клітинна маска-патч "Сяйво, Cellcosmet

Перелік активних інгредієнтів маски займає добру третину сторінки. Серед них – комплекс Expert Elasto-Collagen, який потрібен, щоб зволожувати і ущільнювати шкіру; комплекс Hyaluronsilanol для зміцнювального ефекту; осморегулювальний морський комплекс, здатний стерти сліди втоми; екстракт органічного вівса і екстракт маточного молочка – все, щоб заспокоїти, відновити, наситити клітини киснем.

20 хвилин пролетіли швидко. Знімати маску не хотілося – настільки приємні відчуття вона давала, – але цікавість пересилила. Під маскою виявилася прохолодна, ніжна шкіра, щільна, ніби налита зсередини. Такий ефект вразив би навіть після спа або салонної процедури, але щоб перетворитися прямо в офісі і без допомоги третіх осіб – такого в моєму житті ще не було.

Клітинна маска-патч "Сяйво", Cellcosmet

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.