До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перші фото з весілля Гвен Стефані

Учора стало відомо, що Гвен Стефані і її коханий Блейк Шелтон, з яким вона зустрічалася 6 років, офіційно стали чоловіком і дружиною, але підтвердження у вигляді заяви пари або світлин ще не було. Довго чекати не довелося. Сьогодні новоспечена сім'я поділилася першими фото з весілля, що відбулося 3 липня на ранчо нареченого в Оклахомі.

Весілля Гвен Стефані і Блейка Шелтона

Усього наречена мала два вінчальних образи обидва авторства іменитої весільної дизайнерки Віри Вонг. Головна сукня Гвен була виконана з шовкового жоржета і мала глибокий виріз у формі серця, приталений ліф і довгу спідницю з ніжного тюлю. Фату нареченої прикрасила символічна вишивка імена молодят і дітей Гвен. Весільний образ співачка завершила лаконічною зачіскою, прибравши свої світлі локони за довгу вуаль, а в якості макіяжу нанесла червону помаду і зробила свої фірмові темні стрілки. Завершальним елементом стали прикраси: золоті браслети, мерехтливі сережки і намисто-хрестик.

Реклама
Весільна сукня Гвен Стефані
Весілля Гвен Стефані і Блейка Шелтона

Для менш офіційної частини наречена вирішила переодягтися в новий образ, зробивши ставку на мінісукню Vera Wang, на якій зображені голубки, що символізують молодят, і три пташенятка, які уособлюють синів Стефані. Сукня мала більш традиційний білий виріз у формі серця в поєднанні з короткою спідницею з тюлю з квітковою аплікацією на талії. Убрання було доповнене короткою вуаллю, також прикрашеною флористичною вишивкою. Зачесане назад волосся Стефані увінчував білий бант, а більшість її прикрас залишилися колишніми. Замість туфель Гвен надягла білі ковбойські чоботи Le Silla на високій шпильці, додавши таким чином вбранню свого фірмового стилістичного почерку. Шелтон був одягнений у чорний смокінг поверх білої сорочки, чорний жилет і білу краватку-метелик. Замість чорних брюк під смокінг кантрі-співак вибрав сині джинси.

Весільна сукня Гвен Стефані

Ведучим церемонії став Карсон Дейлі колега Стефані і Шелтона по шоу The Voice, на якому вони і познайомилися. Замість весільного кортежу молодята вибрали поїздку на гольф-карі, прикрашеному шовковими бантами. Але найбільше привернув увагу весільний торт п'ятиярусна споруда з фігурним ліпленням, усипана пелюстками троянд і фігурками молодят. "Вони мали дуже закоханий і щасливий вигляд", сказало джерело про Гвен і Блейк.

Весілля Гвен Стефані і Блейка Шелтона
Весілля Гвен Стефані і Блейка Шелтона
Весілля Гвен Стефані і Блейка Шелтона

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.