До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймасштабніші покази Тижня чоловічої моди в Парижі

У Парижі завершився Тиждень чоловічої моди сезону весна-літо 2020. У столиці Франції свої колекції представили провідні в індустрії бренди, а деякі з них зробили це по-особливому.

Louis Vuitton

Вірджил Абло, який вже рік обіймає посаду креативного директора чоловічої лінії Louis Vuitton, спочатку планував провести весняно-літнє шоу перед Нотр-Дамом, але пожежа, що зруйнувала Собор Паризької Богоматері, завадила його планам. Дизайнер вирішив перенести показ на бруковані паризькі вулиці і кав'ярні на площі Дофін, так додати своїм гостям можливості посидіти під деревами на лавах або випити келих шампанського за столами надворі і розглянути ніжну, невимушену колекцію легких форм, широких силуетів, пастелі та квітів. Завдяки такому розташуванню побачити нову колекцію модного Будинку вдалося і місцевим жителям, які спостерігали за шоу з вікон і балконів.

Реклама

Переглянути всю колекцію Louis Vuitton Menswear весна-літо 2020.

Dior Men

Цього сезону Кім Джонс влаштував справді казкове шоу. Для створення антуражу дизайнер співпрацював з американським художником Деніелом Аршамом, відомим завдяки своїм скульптурним і архітектурним роботам. Джонс доручив Аршаму встановити гігантські заголовні букви DIOR, розсипчасті цементні скульптури, розташовані серед безтурботно-сюрреалістичного рожевого піску. Над входом в Інститут арабського світу розмістили гіпсовий годинник з тріщинами і сколами – це переосмислена копія того, що Аршам і Джонс бачили на фотографії в кабінеті Крістіана Діора в 1950-х роках, той же висить там і сьогодні. Таке оформлення дало Джонсу концептуальний ландшафт, в якому він заново відкрив сірий чоловічий костюм Dior, що колись вважали непричетним до моди.

Переглянути всю колекцію Dior Men весна-літо 2020.

Balmain Homme

Balmain став абсолютним лідером за масштабністю і епічністю показу весна-літо 2020. Олів'є Рустен провів свій власний музичний фестиваль. Захід на всю ніч розпочався з показу колекції і продовжився серією живих виступів, в числі яких був сет Gesaffelstein. Модний Дім роздав 1500 безкоштовних квитків, а виручку від продажу їжі та напоїв, а також пожертвувань гостей, передав організації RED, що займається боротьбою зі СНІДом.

Переглянути всю колекцію Balmain Homme весна-літо 2020.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.