До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Теплі кардигани в колекціях весна-літо 2021

За вікном мінусова температура й черговий локдаун, залишається тільки тішити себе новими покупками на сайтах онлайн. Особливу втіху точно принесе новий затишний кардиган, який уже можна знайти в колекціях брендів весна-літо 2021. Об’ємні, подовжені, з усілякими принтами, в "рубчик" або "кіску" й дуже подібні до речей з "бабусиного" гардероба — усі вони будуть у тренді цієї весни. Дизайнери зважили на вподобання дівчат у 2020 році й зробили ставку на в’язані кардигани в новому сезоні, які слугуватимуть чудовою альтернативою светрам.

Chanel

У колекції Chanel з’явилися елегантні кардигани ніжно-рожевого відтінку із чорною окантовкою й перламутровими ґудзиками. Такий кардиган може стати окрасою будь-якого зимового образу. Досить додати лише чоботи, джинси або лосини й образ готовий. Тим часом Celine показали кардиган молочного відтінку товстого в’язання у вінтажному стилі. Еді Сліман пропонує носити його з джинсовою спідницею, спортивним топом і грубими черевиками. Марія Грація К’юрі, орієнтуючись на своїх покупців, запропонувала розслаблену й затишну колекцію, де головними елементами виступили м’які силуети й багато трикотажу. На подіумі Christian Dior замість культових жакетів The Bar з’явилися всілякі подовжені кардигани, розписані богемними візерунками й подібні до халатів.

Реклама
Celine
Christian Dior
Erdem

На цьому любов дизайнерів до кардиганів не закінчилася. Свої варіації модного елементу гардероба показали й інші бренди, серед яких: модель дрібного в’язання відтінку хакі Erdem, ніжний білий кардиган без ґудзиків Michael Kors Collection, довгий затишний варіант, вив’язаний гачком No.21, і шкільний картатий кардиган з орнаментом "аргайл" Y/Project.

Michael Kors Collection
No.21
Y/Project

Vogue.ua зібрав 10 кардиганів, які можна носити вже тепер.

<b>кардиганы предметка 1</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.