До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Спортивні штани — головна покупка нового сезону

Одна з найпрактичніших модних тенденцій сезону весна-літо 2021 року — одяг розслабленого крою, що не обмежує рухів і приємний до тіла. Спортивні штани очолюють рейтинг таких речей, адже в них комфортно проводити час як на вулиці, так і вдома, а ще вони легко поєднуються з іншими елементами гардероба. Нового сезону дизайнери пропонують вибирати спортивні штани, що стирають межу між домашнім одягом і професійним дрес-кодом.

Tom Ford

Якщо минулої весни всі носили джогери, то цього сезону модний приціл плавно змістився в бік широких розслаблених спортивних штанів. Зокрема, Том Форд презентував свою колекцію в межах Тижня моди в Нью-Йорку й зробив акцент на ефектні атласні штани з фірмовим еластичним поясом. Дизайнер пропонує носити ніжно-блакитні і яскраво-рожеві штани в парі зі светрами в тон уже тепер. Тим часом Miu Miu показали серію спортивних штанів з лампасами в стилі 1990-х, які Міуччіа Прада пропонує носити з романтичними топами й бомберами. Розслаблені спортивні штани представили й Balenciaga. З легкої руки Демни Гвасалії сині штани з технічних матеріалів подружилися з ошатним білизняним топом.

Реклама
Miu Miu
Balenciaga

Невідомо коли закінчиться карантин, а отже найближчим часом доведеться проводити зустрічі в Zoom і далі працювати віддалено. У колекції Boss є актуальне рішення для ділових зустрічей — затишні широкі шовкові штани в поєднанні з трикотажним топом і легким піджаком пастельних тонів. Coperni також пропонують варіант невимушеного білосніжного літнього образу, а David Koma поєднують спортивні штани з ошатним топом. Тренд на спортивний стиль дійшов і до Max Mara. Італійський модний дім, назву якого багато хто асоціює з позачасовими класичними силуетами, високою якістю й елегантністю, також продемонстрував спортивні штани в новій колекції весна-літо 2021.

Boss
Max Mara
David Koma
Coperni

Vogue.ua. зібрав 10 пар модних спортивних штанів, які актуальні вже тепер.

<b>trackpants</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.