До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі трикотажні сукні з довгими рукавами

Ідеальний спосіб мати стильний і лаконічний вигляд — вибрати трикотажну сукню з довгими рукавами. Вона справді універсальна: однотонні моделі згодяться як для щоденного гардероба, так і для формальних зустрічей, а яскраві сукні з принтами й візерунками, представлені в нових колекціях, найліпше передадуть настрій. Напередодні Дня всіх закоханих vogue.ua зібрав гід наймоднішими трикотажними сукнями з довгими рукавами весняно-літнього сезону 2021.

BOSS
AZ Factory
Juun.J

У новому сезоні модні Доми не залишили без новинок всіх прихильниць мінімалізму й стриманої класики. До традиційних суконь з трикотажу бренди додали нові елементи: всілякі вирізи можна було помітити в колекції BOSS, асиметричний крій — у дебютній колекції AZ Factory, яку створено під керівництвом Альбера Ельбаза, а декор з нейлону, що імітує стиль мілітарі, — у Juun.J. Найефектнішим рішенням у категорії темних кольорів стане глибокий пляшковий відтінок. Модницям, закоханим у пастельну гаму, радимо придивитися до моделей від Proenza Schouler і Ports 1961. Доповнювати такі сукні бренди беззастережно рекомендують яскравими сережками й сумками на ланцюжку. Грайливе міні від південнокорейського бренду WE11DONE найкраще обіграти високими шкіряними ботфортами й не додавати ніяких прикрас — вся увага його величності трикотажу.

Реклама
Proenza Schouler
Ports 1961
WE11DONE, Resort 2021

Головний модний фокус нового сезону все-таки не на матеріалах, а на кольорах і тонких переливах відтінків. Тому не варто бути обережним з яскравістю — у весняному списку обов’язкових покупок мають з’явитися барвисті трикотажні сукні, які здатні швидко поліпшити настрій і легко подружитися з іншими принтованими елементами гардероба. Шукати такі варто в MSGM, GMBH і Missoni. Помітним трендом стало використання небесно-блакитного відтінку, який підкорив модний світ цієї зими.

MSGM
GMBH
Missoni

Vogue.ua зібрав 10 найкращих трикотажних суконь з довгими рукавами, які можна носити вже тепер.

<b>трикотажные платья с длинным рукавом предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.