До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Instagram-тренд: картатий "шаховий принт"

Цієї осені стильною альтернативою класичному шотландському тартану й кольоровим картатим візерункам стає принт, який швидко вподобали всі модниці з легкої руки Гейлі Бібер і об’ємного светра від Balenciaga. У гру вступає картатий принт на взірець ігрового полотна шахівниці в найрізноманітніших колірних поєднаннях — від традиційної комбінації чорного й білого до яскравих гірчичного і цинамонового або ніжних молочного й м’ятного.

Перевага такого принту в його універсальності. З ним легко розіграти виграшну партію в будь-якому образі: наприклад, поєднавши його із широкими штанами-палацо кольору слонової кістки, як в Еллен Клаессон, актуальними туфлями з квадратним носком, як у Бланки Міро, або лимонною шкіряною сумкою, як у Каміль Шер’єр.

Реклама

Безпрограшним варіантом стануть поєднання картатого "шахового принту" з однотонними елементами гардероба пастельних відтінків — радимо звернути увагу на бавовняний тренч приглушеного фісташкового кольору, як у Мері Джин, або молочний трикотажний костюм, як у Матильди Джерф. Однак найсміливіші модниці можуть зробити чорно-білий картатий принт головним фокусом усього образу, надихнувшись стильними виходами Жанетт Медсен, Матильди Гелер і Еллі Беатріс Джослін.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.