До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Одягнутися як: Анна Вінтур, головний редактор американського Vogue

3 листопада головному редактору Vogue US, Анні Вінтур, виповнюється 71 рік. Анна очолює "Біблію моди" з 1988 року і вважається однією з найвпливовіших персон у світі моди. До речі, про своє бажання очолити журнал молода Вінтур заявила на першій же співбесіді з Грейс Мірабеллою (головним редактором Vogue з 1971 до 1988 року).

Реклама

Так і сталося через кілька років. А на свою першу обкладинку для Vogue (листопад 1988 року) Анна поставила ізраїльську модель Мікаелу Берку, яку зняв фотограф Пітер Ліндберг. На Мікаелі був жакет з кутюрної колекції Christian Lacroix і прості джинси Guess. Порушувати правила і розбивати усталені канони стало особистим стилем Анни Вінтур. А ось з власним гардеробом Вінтур і прототип героїні Меріл Стріп у фільмі "Диявол носить Prada" обходиться більш ніж акуратно і стримано.

Так, наприклад, якщо придивитися, то на багатьох фото видно, що Анна носить одні й ті ж босоніжки багато років. Кілька бежевих шкіряних стрічок і тонкий, не надто високий каблук – модель називається AW, її для Вінтур створив ще 1994 року Маноло Бланік. Звичайно, однаковими вони здаються тільки на перший погляд. За більш ніж двадцять років співпраці Бланік підібрав кілька ідеальних для ноги Вінтур колодок і використовує різні відтінки шкіри кольору nude, які їй підходять. "Ми завжди обговорюємо матеріали і регулюємо висоту каблука, узгоджуємо з нею, чи мають ремінці стати трохи ширшими чи залишитися такими ж. У підсумку, все вирішує Анна", – розповідає Бланік.

Скласти гардероб в дусі головного редактора американського Vogue зовсім неважко. Найчастіше Анна одягає сукні з флористичними принтами, довгі чи силуету new look. Вузькі пальта і чоботи з м'якою холявою – ще одна її візитівка. З прикрас вона віддає перевагу кольє з великими каменями і класичним моделям годинників. І звичайно, її образ неможливо уявити без сонцезахисних окулярів Chanel.

<b>винтур</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.