До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Модні секрети іменинниці Емілії Кларк

Актриса Емілія Кларк, більше відома як мати драконів Дейнеріс Таргарієн з "Гри престолів", 23 жовтня відзначає 31-й день народження. Попри значний послужний список, світову популярність Кларк отримала саме за роль в серіалі. Також в 2015 році вона зіграла ту саму Сару Коннор в новій частині саги про Термінатора. Ролі сильних жінок стали вже візитівкою актриси, але в житті вона вибирає куди більш ніжні й романтичні образи. Vogue.ua уважно вивчив модні переваги іменинниці.

Червоний колір

Емілія Кларк любить червоний колір, а червоний колір любить її. Актриса нерідко вибирає одяг цього відтінку для найвідповідальніших випадків. Вона однаково ефектно виглядає як в кокетливих коктейльних сукнях, так і в строгих червоних костюмах.

Реклама
Dolce Vita

Роль у "Грі престолів" принесла Кларк не лише народну любов, а й рекламні контракти. Вже кілька сезонів поспіль вона представляє бренд Dolce & Gabbana і з задоволенням носить його фірмові сукні, що підкреслюють жіночну фігуру британки.

Глибоке декольте

Зріст Емілія Кларк – 157 сантиметрів, тому стилісти допомагають їй вибирати вбрання, що робить "матір драконів" візуально вищою. Нерідко вони звертаються до глибоких V-подібних декольте в поєднанні з довжиною максі. На червоних доріжках ця пара завжди працює безвідмовно і Кларк незмінно входить до списків Best Dressed.

Ніжність

Ще одна модна слабкість Емілії Кларк – ніжні відтінки в поєднанні з делікатними матеріалами на зразок мережива або органзи, тому її нерідко можна побачити в нарядах британця Ердема Мораліоглу, відомого своїми квітковими композиціями.

Читайте також:

На кого підписатися в Instagram фанату "Гри престолів"

Що пов'язує актора Кіта Герінгтона і моду

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.