До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Меган Маркл вибрала весільну сукню

Весілля принца Гаррі і Меган Маркл відбудеться зовсім скоро – 19 травня 2018 року. Підготовка до церемонії йде повним ходом. Вже відомий список гостей, ім'я свідка нареченого, замовлений торт і весільний букет нареченої. Останньою інтригою було ім'я дизайнера, який створить вінчальну сукню Маркл. За останніми даними, весільне вбрання шитимуть дизайнери британського бренду Ralph&Russo. Саме їх сукню Меган Маркл обрала для офіційного портрета з принцом Гаррі на честь заручин. Ймовірно, вартістю весільна сукня буде близько ста тисяч фунтів, а прикрашатиме її ручна вишивка бісером. Також у Меган буде друга сукня (black-tie) для неофіційної частини заходу.

Меган Маркл і принц Гаррі

Цією інформацією поділився зі світом портал Daily Mail, який послався на власні джерела в королівській родині. Vogue.ua вибрав 10 суконь Ralph&Russo, натхнення з яких могла почерпнути і Меган Маркл. Залишилося тільки дочекатися, чи підтвердяться ці здогадки.

Реклама

<b>Ralph&Russo</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.