До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

З чого складається повсякденний гардероб Розі Гантінгтон-Вайтлі

Британська супермодель Розі Гантінгтон-Вайтлі сучасна ікона стилю, на яку прагнуть бути схожими мільйони дівчат у всьому світі. Розі завжди бездоганна: хай то світський вихід на червоній килимовій доріжці у вечірніх сукнях Versace і Balmain, чи міські образи, для яких вона, мабуть, вибере такі бренди, як Bottega Veneta, The Row, Celine і Max Mara. Секрет стилю топ-моделі полягає в умінні поєднувати мінімалістичний дизайн, класичну колірну гамму і трендові деталі. Елегантні і прості силуети у виконанні топ-моделі завжди цікаві та актуальні. Сьогодні, 18 квітня, Розі Гантінгтон-Вайтлі святкує день народження; з цієї нагоди Vogue.ua заглянув до неї в гардероб і зібрав головні секрети її повсякденного стилю.

Розі Гантінгтон-Вайтлі

Гра пропорцій

Розі багато тренується, щоб підтримувати своє тіло в спортивній формі, проте це не означає, що вона демонструватиме свої досягнення щоразу. Найчастіше в своєму повсякденному стилі вона робить ставку на гру пропорцій і силуетів, комбінуючи вузькі штани, приталені slip-dress і трикотажні спідниці з маскулінними жакетами та об'ємними бомберами, або навпаки, вдягає широкі штани в парі з приталеним топом, підкреслюючи тонку талію. Такий стилістичний прийом правильно розставляє акценти і робить її образи набагато цікавішими і сучаснішими.

Реклама

Трикотаж

Трикотаж є однією з головних складових гардероба Розі. Модна британка легко комбінує елегантні силуети і комфортне плетіння. Серед постійних речей в її арсеналі — трикотажні сукні з відкритими плечима або ключицями, плетений костюм-трійка (що складається зі штанів, топа і кардигана), джемпер з V-подібним вирізом, а також затишні трикотажні двійки. Кожен з цих образів можна вдягати як удень, так і ввечері, доповнивши акцентними аксесуарами.

Увага до деталей

У своїх повсякденних образах Розі приділяє належну увагу деталям, зокрема прикрасам. Поки велика частина модної індустрії експериментує з багатошаровістю, не обмежуючи кількість ювелірних виробів, які можна носити разом, Розі робить акцент на одному виробі. "Менше означає більше" головний девіз Гантінгтон-Вайтлі. Вона часто вибирає кольє з великих ланок, анклети, помітні сережки або масивні кільця, щоб обіграти свої мінімалістичні образи.

Жакети

Жакети окрема любов для супермоделі. В її гардеробі дуже багато блейзерів від приталених варіантів до моделей чоловічого крою. Розі вдягає їх з широкими штанами й топами, легінсами з розрізами біля кісточок, шовковими сукнями, трикотажними спідницями і навіть штанами спортивного крою. Серед її улюблених жакетів: шкіряний коричневий блейзер Low Classic, пісочний жакет приталеного крою The Row, рожевий лляний варіант, Jacquemus, чорний смокінг Wardrobe NYC.

Класичні відтінки

Щоб скласти функціональний, позачасовий і практичний гардероб, як у Розі Гантінгтон-Вайтлі, перше, на що варто звернути увагу, класичні відтінки. Бежевий, білий, чорний, темно-синій, коричневий і сірий ніколи не набриднуть і не вийдуть із моди. Так, з жакетом в молочній колірній гамі буде набагато легше скласти багато модних образів, ніж з моделлю в помаранчевому або жовтому кольорі. Подивіться кілька прикладів актуальних образів для весни в нейтральній кольоровій гамі від супермоделі.

Інвестиція в аксесуари

Розі впевнена, що економити можна на чому завгодно, але не на сумках і взутті. За допомогою якісних аксесуарів можна перетворити навіть найпростіший ансамбль у вишуканий образ. Давня прихильниця бренду Bottega Veneta, Гантінгтон-Вайтлі може похвалитися гарною колекцією виробів дизайнера Деніела Лі — від клатча The Pouch Bottega Veneta і сумки-сетчела Cassette Bottega Veneta до босоніжок з сітки з квадратним мисом і плетених мюлей. Розі ще й намагається розширювати свої переваги в аксесуарах, купує сумки Celine, Balmain і Hermès, а також сандалі The Row, Мюлі Amina Muaddi і туфлі-слінгбеки Jimmy Choo. Нещодавно Розі запустила власну лінію взуття у співпраці з маркою Gia Couture. Топ-модель впевнена, що перш ніж зосереджуватися на ціні виробу, варто оцінити його з точки зору витрат на зносіння. З огляду на те, що взуття і сумки ми носимо набагато частіше, ніж, скажімо, нову сукню, високі витрати можна вважати виправданими.

Cпорт + casual

З приходом карантину гардероб Розі значно змінився. У 2020-му вона почала впроваджувати у свій стиль спортивні речі, майстерно комбінуючи їх з casual-одягом. Так, тепер модниця, виходячи в робочих справах, може одягти спортивний костюм, кросівки, класичне пальто і взяти сумку-тоут. Також Розі сміливо поєднує босоніжки на високих підборах, джоггер і маскулінний жакет.

Мікс люкса і мас-маркету

Розі може бути прихильницею інвестицій в аксесуари, але вона також не соромиться комбінувати речі з мас-маркету з люкс-сегментом. Так, однією з основних речей в гардеробі модниці є базові боді Zara в білому і нюдовому відтінку, які вона носить у всіляких варіаціях. Одним з улюблених стилістичних весняних прийомів Розі Гантінгтон-Вайтлі є поєднання однотонного боді з деніму, широкими штанами або трикотажними спідницями. Подивіться, як це стильно в повсякденному житті.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.