До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

З ранку до вечора: трикотажний гардероб Розі Гантінгтон-Вайтлі

Останні світлини Розі Гантінгтон-Вайтлі засвідчують, що комфорт і краса легко можуть уживатися в одному гардеробі. Її порятунком у цьому питанні став трикотаж, за допомогою якого британка збирає і денні образи, і вечірні. Розглянемо її вибір докладніше.

Розі Гантінгтон-Вайтлі
Джемпер барви піску

Весь гардероб британської моделі побудований на стриманих і натуральних відтінках. Одна з найпрактичніших речей у її шафі — джемпер пісочного кольору з V-подібним викотом. Його вільний крій дарує відчуття розслабленості впродовж дня, нейтральна палітра робить компліментарним з усім іншим гардеробом, а викот допомагає підкреслити тендітність плечей або розставити акценти за допомогою прикрас.

Реклама
Розі Гантінгтон-Вайтлі
Трикотажна сукня

Трикотажні сукні — один з головних трендів останнього року, який напевне ще тривалий час буде популярним. Дівчата всього світу полюбили їх за самодостатність у поєднанні зі зручністю. Модель з фігурним декольте надасть образу чуттєвості. Саме таку вибрала Розі Гантінгтон-Вайтлі й додала великих прикрас.

Розі Гантінгтон-Вайтлі
Комплект вихідного дня

Місяць тому Розі Гантінгтон-Вайтлі продемонструвала небанальні способи стилізації спортивних костюмів, які можна легко вписати в повсякденний гардероб. Її новий фаворит — трикотажний комплект-трійка, що складається зі штанів, топа й кардигана. Всі речі можна носити як разом, так і поєднувати з денімом, легкими спідницями або навіть святковим одягом.

Розі Гантінгтон-Вайтлі
Сукня з оголеною спиною

Взимку ми писали, що справжнім гітом сезону можна сміливо назвати сукню з оголеною спиною. Встигла приміряти цю чуттєву річ і британська модель, яка нафарбувала губи червоною помадою й зібрала волосся в легкий жмуток, щоб відкрити лінію шиї.

Розі Гантінгтон-Вайтлі

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.