До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Джиджі Гадід уперше стала мамою

Про те, що Джиджі Гадід вже стала мамою, заговорили після милого знімка з животиками її молодшої сестри Белли, який супермодель розмістила на своїй сторінці в Instagram. Зараз же стало відомо, що Джиджі Гадід все-таки народила свого первістка минулими вихідними. У щасливої ​​пари з’явилася на світ дівчинка. Новоспечена мама поділилася зворушливим чорно-білим знімком, на якому зображена рука батька Зейна Маліка і крихітна ручка їхньої новонародженої дівчинки. "Наша дівчинка доєдналася до нас цими вихідними, і вона вже змінила наш світ. Я така закохана", — поділилася Джиджі.

Малік також розмістив подібний кадр з ручкою дочки й підписав пост: "Наша дівчинка вже з нами. Здорова й вродлива. Пояснити словами, як я зараз почуваюся, неможливо. Та любов, яку я відчуваю до цієї крихітної людинки, поза моїм розумінням. Вдячний знати її, і пишаюся тим, що можу назвати своєю, спасибі за те спільне життя, яка на нас очікує".

Реклама

Нагадаємо, що про вагітність Джиджі Гадід стало відомо у квітні 2020 року. Відтоді супермодель приховувала від шанувальників як триває її вагітність. Перші світлини вагітної Джиджі з’явилися лише наприкінці серпня. Дівчина опублікувала серію чорно-білих знімків, які зняли в студії відомі фотографи. Тоді шанувальники Гадід вирішили, що супермодель вже перебуває на пізньому терміні вагітності й, імовірно, народить у вересні.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.