До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перші фото вагітної Джиджі Гадід

Новина про те, що американська зірка Джиджі Гадід і її коханий Зейн Малік чекають на первістка, з’явилася ще у квітні 2020 року. Тоді, ймовірно, модель перебувала на 20-му тижні вагітності, але офіційного підтвердження від пари ще не було. Джиджі вміло приховувала вагітність і не хотіла ділитися знімками із шанувальниками та пресою. Нині ж, 26 серпня, Гадід уперше опублікувала серію чорно-білих світлин в Instagram-акаунті, на яких видно кругленький животик.

Закарбувати свою вагітність Джиджі Гадід довірила творчому дуету фотографів Луїджі і Янго. За стилізацію знімання відповідала директорка відділу моди журналу Garage Габрієла Карефа-Джонсон, а макіяжем опікувалася візажистка Ерін Парсонс. На знімках Гадід позує в напівпрозорій туніці й довгій сукні, що підкреслює її нову фігуру. Модель з любов’ю обіймає живіт і нетерпляче очікує на появу первістка. "Росте ангел", — написала Гадід під одним зі знімків.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.