До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Все, що потрібно знати про перший показ чоловічої колекції Jacquemus

У лютому Симон Порт Жакмю закривав показ своєї осінньо-зимової колекції в толстовці з написом L'Homme Jacquemus. А вже сьогодні дизайнер представить дебютну чоловічу колекцію на своїй батьківщині на півдні Франції, недалеко від Марселя.

Симон Порт Жакмю

Уже відомо, що шоу відбудеться о 18:00 за місцевим часом на пляжі в національному парку. Колекція називається Gadjo і з південно-французького сленгу перекладається як "хлопчик". "Я створив Jacquemus в пам'ять про мою матір, щоб розповісти історію про жінок, і продовжувати говорити про маму. Чоловіче для мене це лише частково бізнес, але тут все-одно буде багато особистого", ділиться дизайнер.

Реклама
Жакмю з матір'ю

"Для мене дух нової колекції дуже середземноморський. Ось чому я вирішив показати її на півдні Франції, а не в Парижі чи Нью-Йорку. Шоу поблизу Марселя справді здатне передати середземноморську ідею бренду ... Сама колекція буде дуже флористичною, а ще буде багато жовтого та принтів з пшеницею!", описав свою нову роботу Жакмю.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.