До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue-гороскоп: що чекає на вогняні знаки зодіаку у 2022 році

Передноворічний період — це не тільки пора свят, дарунків і вечірок. В останні дні року, що добігає кінця, ми підбиваємо підсумки, будуємо плани на найближче майбутнє і уявляємо, як змінимо своє життя. У такі миті хочеться дізнатися, що ж готує наступний рік. Разом з Tiffany & Co. ми звернулися до професійного астролога й попросили написати гороскоп для кожного зі знаків зодіаку, щоб знати, чого нам варто сподіватися у 2022-му.

Представники знаків стихії Вогню увірвуться у 2022-й сміливо і рішуче — як його символ Тигр. Весь рік обіцяє бути насиченим значущими подіями. Але найцікавіше відбудеться у другому півріччі, коли планета удачі Юпітер перейде в знак стихії Вогню — відкриваючи нові можливості й допомагаючи у втіленні задуманого. Девіз цього року: тільки вперед, ані кроку назад.

Реклама
Овен
Сережки з колекції Tiffany Atlas; шарф, Louis Vuitton

2022 рік почнеться активно й потребуватиме чималих зусиль для завершення справ і доведення поточних проєктів до ідеалу. Ближче до весни випаде нагода змінити місце роботи або просунутися в кар’єрі.

Вже з травня стартує сприятливий період для втілення в життя цілей, здійснення бажань, використання нових перспективних можливостей. З’являться наставники, які допоможуть досягти будь-яких висот. Позитивний настрій збережеться до кінця року.

Восени багато представників знака відчують приплив енергії — це прекрасний час, щоб ставити перед собою великі цілі. Підтримайте бойовий настрій активними фізичними навантаженнями — і отримаєте більше натхнення й сил для звершень у майбутньому.

Лев
Сережки й намисто з колекції Tiffany HardWear, золото; сукня, PROENZA SCHOULER, theicon.ua

Цей рік сприяє вибудовуванню вектора кар’єри на тривалу перспективу, спираючись на досягнення попередніх п’яти років. Пройдено чималий шлях, але головна вершина ще попереду, і, щоб її дістатися, треба зробити вирішальний ривок.

Не варто забувати поповнювати ресурси. Гороскоп рекомендує не ігнорувати сигналів тіла й підтримувати здоров’я впродовж усього року, але січень і лютий — найкращий час для медичного обстеження.

З травня і до кінця року популярність представників знака в соціумі набиратиме обертів, з’явиться можливість творчої реалізації. Ентузіазму й енергії стане на різні пригоди та авантюри теж — головне, не переборщити з їхньою екстремальністю.

Стрілець
Браслети з колекції Tiffany T — срібло, біле золото; каблучки з колекції Tiffany T T1 — золото, діаманти; кулон з колекції Tiffany Keys — платина, діаманти, онікс; топ, спідниця — все Dior

Початок року обіцяє бути спокійним і розміреним. Січень і лютий чудові, щоб сповільнитися, відпочити й налаштуватися на нові плани та звершення. Водночас буде актуальною тема фінансів: добре б переглянути стратегії минулого.

Навесні творчі здібності, ймовірно, шукатимуть виходу: може з’явитися цікаве хобі, прокинеться потяг до мистецтва, хтось спробує продемонструвати свої таланти широкій аудиторії — і відчує теплу прихильність.

З літа починається дуже вдалий період, він триватиме аж до кінця року й відчинить нові двері. Головне, розгледіти їх і сміливо розчахнути. Зірки підтримають навіть найшаленіші ідеї, якщо ті в згоді з вашими ідеалами й цінностями.

Що треба знати про прикраси Tiffany & Co.

Колекція Tiffany City HardWear втілила в собі енергію Нью-Йорка й бере своє натхнення з урбаністичної душі міста і його вулиць, де сучасні бунтівники змішують високу моду з вуличним стилем.

Навіяна римськими цифрами на культовому годиннику над входом до флагманської крамниці Tiffany на П’ятій авеню колекція Atlas X — символ того, наскільки дорогоцінний час, а також почуття свободи та сили.

Багатогранна й культова колекція Tiffany T символізує зв’язок у всіх його формах і нагадує нам про ті, що ми відчуваємо, але не завжди можемо побачити. З моменту появи в 1837 році вона є невіддільною частиною філософії Tiffany & Co.

Одиниця — це єдине число, яке не ділиться на жодне інше, крім самого себе. Вона неподільна, тверда й сильна. Колекцією Tiffany T T1 ювелірний Дім вшановує наш зв’язок із самими собою. Нова колекція Tiffany T1 символізує сильний характер і безмежні можливості.

Текст: Міла Шакун @mila.shakun
Фото: Nazar Cherniy
Стиль: Anna Honcharova
Макіяж: Olha Ostapchuk
Зачіски: Sasha Vetrova
Манікюр: Oksana Zavora @Chummy.nails
Асистент із зачісок: Alyona Kundryk
Асистент стиліста: Anna Ovsiannikova, Daria Bihun
Світло: Nikolai Kazak, Aleksandr Mischenko
Продюсер: Marina Sandugey-Shyshkina
Модель: Dasha Khlystun

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.