До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Красуня: колекція Marianna Senchina весна-літо 2018

Маріанна Сенчина знає, як під час марафону модних шоу буває складно знайти час для неспішного сніданку, й тому влаштувала показ нової осінньо-зимової колекції в одному зі столичних ресторанів – зі світлим залом й просторою терасою. Зустрічали гостей коктейлі, полуниця й поп-корн, який став першою підказкою, що презентація буде пов'язана буде зі світом кіно.

Так і сталося. З перших виходів моделей стало зрозуміло – перед нами сучасна версія головної героїні фільму "Красуня". "Це мій улюблений фільм, – поділилася після шоу Сенчина. – Я впевнена, що така історія цілком може бути реальною й кожна дівчина заслуговує знайти свого принца".

Реклама

Розповіла Сенчина історію Вівіан Ворд за допомогою вже знайомих її шанувальникам елементів – бантів, оборок, беретів, відкритих плечей і тонких бретелей, до яких в новому сезоні додалися різноманітні зав'язки і горошок. Її Лоліта стала більш зухвалою і сексуальною. "Так, з кожним сезоном вона розкриває свою жіночність і їй самій цікаво пізнавати себе, експериментувати з образом і, звичайно ж, привертати увагу чоловіків", – додає Сенчина. Новий стан своєї героїні дизайнерка підкреслює і за допомогою кольору – червоний і чорний горошок часом робить їх схожими на танцівниць фламенко, і за допомогою силуетів – вузька талія й акцентовані плечі миттєво навіюють спогади про кінець 1980-х років.

<b>Senchina123</b>

Читайте також:

Светлое будущее: Paskal весна-лето 2018

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.