До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гумові чоботи — модна осіння покупка не тільки для дощових днів

У новому сезоні стійку асоціацію гумових чобіт з дощем, вогкістю і брудом вщент розбивають модні бренди і зірки streetstyle-хронік. Завдяки свіжим ідеям, представленим дизайнерами, тепер це взуття — вдалий варіант і для офісу, і для прогулянки, навіть якщо дощем і не пахне.

Своє бачення тренда модні Доми почали демонструвати ще в минулому весняно-літньому сезоні. В осінньо-зимових колекціях особливо ефектний вигляд мали неонові гумові чоботи кольору фуксії від Bottega Veneta, чоботи пастельних відтінків на масивній підошві від Prada, варіації на тему duck boots від Dior і навіть модель на високих підборах, представлена ​​Versace. Поєднувати гумову пару дизайнери пропонують з особливим розмахом: з вечірніми максісукнями в пайєтках, класичними сумками і великою кількістю масивних прикрас.

Реклама
Versace
Prada
Dior
Bottega Veneta

Надихнутися стилізацією можна в Instagram-акаунтах модниці-мільйонниці Алісії Роді і стилістки з півмільйонною аудиторією Емілі Сіндлев. Дівчата не бояться сміливих експериментів: Алісія поєднує гумові чоботи кольору слонової кістки з oversize-жакетом і актуальним трикотажним сетом з жилета і шорт, а Емілі пропонує відразу два діаметрально різні образи з використанням одного й того ж взуття. Перший, більш розслаблений, ідеально пасуватиме для прогулянок на свіжому повітрі — вільні шорти, тепла сорочка в трендову клітинку і один з основних головних уборів сезону панама. Другий же більш вечірній — жакет з чоловічого плеча у відтінку палітри nude, мінісукня і яскрава сумка. Час застосувати знання на практиці!

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.