До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Том Йорк випустив саундтрек до фільму "Суспірія"

Уже в листопаді в український прокат виходить "Суспірія" – хоррор, знятий Лукою Гуаданьїно, новою зіркою європейського кіно. У фільмі не тільки зоряний акторський склад: Тільда Свінтон, Дакота Джонсон, Міа Гот і Хлоя Грейс-Морец, а й особливий композитор. Музику до "Суспірії" написав лідер групи Radiohead, Том Йорк.

"З музики, яку я написав для фільму, вдався альбом, яким я дуже пишаюся. Він вийде 26 жовтня. Сподіваюся, вам сподобається", – написав Том Йорк в своєму Twitter-акаунті.

Реклама
Тільда Свінтон в фільмі "Суспірія"

За сюжетом, американка Сюзі (Дакота Джонсон) приїжджає вчитися в балетну школу в Берлін, одну з найкращих у світі, і виявляє, що її близька подруга зникає, а в самій школі відбувається щось містичне. У школі, якою керує зловісна мадам Бланш (Тільда Свінтон), готуються до шабашу ... Нагадаємо, що стрічка Гуаданьїно – римейк фільму жахів 1977 року, який зняв італійський режисер Даріо Ардженто. Фільм з'явиться в прокаті вже 29 листопада.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.