До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Лейбл ЛУНИ випустив перший офіційний сингл

Гіпнотичний брейкбіт, стрит-культура і романтика київських вулиць — Луна Prod представляє новий проєкт лейбла і перший офіційний реліз.

Князь Володимир — новий музичний проєкт, який створюється в кооперації з Олександром Волощуком, творцем музики ЛУНИ. Також сингл "Літопис" Князя Володимира став першим публічним релізом лейбла Луна Prod.

Реклама

Князь Володимир — київський репер, який захопився гіп-гопом через стрит-культуру — ролики й графіті. Артист народився і виріс у Києві та вважає, що на його творчість вплинуло саме рідне місто. Філософія Князя Володимира полягає в постулаті "Вільна людина вільного міста".

Дебютний сингл "Літопис" — це бадьорий гіп-гоп від ветерана-ролера із сумбурним текстом з покликанням до автобіографії та думками вголос, який зачіпає, тому що в ньому є щирість і глибина. Перший живий виступ Князя Володимира з треками з майбутнього альбому відбудеться на фестивалі Brave! Factory 21 серпня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.