До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Imagine Dragons стали амбасадорами платформи UNITED24

Володарі Grammy, учасники одного з найпопулярніших гуртів світу Imagine Dragons зустрілися з президентом Зеленським та домовилися про подальшу співпрацю

Реклама

"Ми любимо українців і хочемо допомагати їм усіма можливими способами, – каже фронтмен гурту Imagine Dragons Ден Рейнольдс. – Несправедливість можна подолати лише разом, об’єднавшись усім світом. Ми підтримуємо народ України та його лідера — Президента Зеленського".

Гурт опікуватиметься фандрейзинговим напрямом "Медична допомога" на платформі UNITED24. Про це музиканти домовилися під час онлайн-розмови з Президентом 22-го липня.

Перший проєкт UNITED24, який підтримає Imagine Dragons, — збір коштів на автомобілі швидкої допомоги, що його ініціювала перша леді України Олена Зеленська. Це допоможе врятувати тисячі життів. На сьогодні Україні треба 400 реанімобілів. Такі автівки обладнані всім необхідним, щоб доправити до лікарні важкопоранених: кисневими балонами, кардіомоніторами та дефібриляторами, електрокардіографами й апаратами штучної вентиляції легень. Приблизна вартість однієї карети швидкої медичної допомоги типу С — 100 тисяч євро.

Перший концерт гурту в Україні відбувся у 2018 — тоді всі квитки на НСК "Олімпійський" у Києві розкупили за перші тижні. Черговий концерт гурту мав відбутися 3 червня 2022 року, але через повномасштабне російське вторгнення його довелося відкласти. Нагадаємо, після 24 лютого виконавці скасували концерт у рф і заборонили випускати там свої пісні. Також гурт підтримав Україну виступом на телемарафоні Save Ukraine, а під час цьогорічного турне Європою фронтмен Ден Рейнольдс майже не розлучається з українським прапором і присвячує країні пісні.

Imagine Dragons photo by Julia Weber
Imagine Dragons photo by Julia Weber

Imagine Dragons фото Yuri Gryaznov
Imagine Dragons фото Yuri Gryaznov

"У 2018 році ви вперше відвідали нашу країну. У 2022-му продовжуєте робити максимум, щоб голос України звучав у всьому світі. Дякую вам за це!" — сказав Володимир Зеленський.

Imagine Dragons долучилися до легенди футболу Андрія Шевченка, видатної тенісистки Еліни Світоліної та американського актора Лієва Шрайбера, які вже допомагають фандрейзинговій платформі UNITED24 збирати кошти для України. Наступного амбасадора оголосять уже за тиждень.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.