До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Соліст гурту Imagine Dragons присвятив промову та пісню Україні

Артисти не припиняють підтримувати Україну в боротьбі з агресією рф. Зокрема, соліст американського гурту Imagine Dragons Ден Рейнольдс також висловив свою підтримку зі сцени на фестивалі Opener у Польщі. Музикант присвятив промову українцям, які втратили свої домівки та змушені були тікати від російських загарбників. "Це звернення до прекрасних людей України. Так багато з них втратили домівки, невже це 2022 рік? Чому досі триває війна, чому діти помирають, чому ми не можемо зробити більше, ніж заспівати? Я почуваюся безпорадно", – сказав співак.

"Я читав ваші листи. Я знаю, що ви тут. Ця пісня для вас. Нехай ваші сім’ї будуть у безпеці та настане мир, який побачать ваші діти. Ця пісня для України", – закінчив Ден Рейнольдс і потім виконав пісню Alphaville Forever Young. Нагадаємо, що соліст Imagine Dragons уже не вперше привертає увагу суспільства до війни в Україні на концертах гурту. Так, 5 червня в Празі музикант підняв на сцені український прапор, який колективу подарувала біженка з Харкова, мешканка зруйнованої Північної Салтівки.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.