КУПИТИ КВИТКИ

У формі серця: рецепт торта до Дня всіх закоханих від Сімон Роша

Сімон Роша найбільше відома своїми модними романтичними витворами — від шпильок з намиста у формі бантів до об'ємних лялькових суконь з тонкого тюлю, розшитого перлами. Проте з’ясувалося, що романтичний солодкий настрій дизайнерки з Дубліна виходить за межі швейного столу. Нещодавно Роша вирішила приготувати бісквіт Victoria за одним відомим рецептом.

Photo: Courtesy of Simone Rocha

Є у цього традиційного десерту впізнавана дизайнерська риса — оригінальна форма. "У моєї бабусі раніше була форма для торта у вигляді серця, в якій вона готувала пиріг", — згадує Роша. Вона і собі купила таку форму для випічки, яку використовує в особливих випадках, як-то дні народження своєї мами Одетт і доньки Валентин і, можливо, навіть з нагоди Дня святого Валентина. Чи є у Роша кулінарна порада? "Переконайтеся, що використовуєте яйця і масло кімнатної температури!" Нижче дивіться рецепт торта на День святого Валентина від Сімон Роша.

Реклама.
Інгредієнти

250 г вершкового масла кімнатної температури;

1 ¼ склянки цукру;

4-5 яєць;

¼ склянки + 1 ст. л. молока;

1 ¾ склянки борошна;

1 ст. л. розпушувача;

½ ч. л. солі;

5 ст. л. улюбленого джему;

2 кошика свіжої малини;

220 г збитих вершків;

Цукрова пудра для прикрашання.

Приготування
  • Пергаментом застеліть дві форми для випікання діаметром 20 см і змастіть їх маслом.
  • Змішайте масло з цукром до пишної однорідної консистенції.
  • До суміші додайте по одному яйцю, добре перемішуючи до однорідної маси.
  • Змішайте борошно, розпушувач і сіль.
  • Додайте суху суміш до рідкої суміші і перемішайте до однорідної консистенції.
  • Додайте молоко і добре перемішайте. (Проте не перемішуйте занадто старанно, щоб тісто залишилося повітряним і легким).
  • Готове тісто вилийте у форми для запікання.
  • Випікайте бісквіт 30-35 хвилин за температури 180 ° C, поки тісто не підніметься. Готовність перевіряйте за допомогою зубочистки або дерев'яної палички.
  • Готовий бісквіт дістаньте з духовки і дайте йому охолонути.
  • Потім змастіть один корж джемом, а зверху викладіть збитий до піків крем.
  • На крем викладіть малину і накрийте другим коржем.
  • Посипте готовий торт цукровою пудрою і охолодіть перед подачею.

Текст: Zoe Ruffner

За матеріалами vogue.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.